ääntligen igår!

aaa dagen jag har väntat på i 2 veckor!!!
från de att min syster Sandra sa att hon skulle få buss kort så bokade vi denna dagen igår som d¨å var 2 veckor bort..jisses att vi orkade..att sätta oss i den situationen alldeles själva..med dödslängtan..aaa kan ni förstå?!
nej- inte jag heller..
men men,.dagen kom iaf...
och vi hade super trevligt..men kändes som att vi käka, drack kaffe sen åkte hon hem =( men ändå kom hon halv 11 och gick här ifrån halv 6 så de va ju ändå ett tag..
aa skönt att ha henne här iaf...
längtar ju döden efter henne...
och fegis som jag är vågar jag inte sätta mig i bilen dit upp än...men lugn de kommer jag LOVAR!!!!!!
och jag vill/brukar inte lova saker men de kan jag LOVA!!!

Max fick världens tuffaste tofflor med från Belle och Madde...
ett par leopardtofflor med KLOR!!!! ¨så se upp..- han väcker igen i dig ; )
och sen fick jag trosor..de beryktade franska trosorna..i födelsedagspresent..hade ju samma otur som med mina att ena paret var de en reva i.. =/

nu har jag dammsugit och skurat golven..så skönt att ha de gjort..

imorgon ska ja in till stan på morgon och ta id-kort för jobbet..
eftersom att jag har sådan makt där ; ) hehe
har ju hela bibliotekshuset och naturum och gjutaren för mig själv.. *moahahahah*
så kan väl vara bäst att kunna identifiera mig..hehe..
så klockan 9 ska jag vara där..syster Sabbe ska vara kartläare och hålla koll på min vilde..

HAHAH Max kan en bit utav Kizz ska ni veta..heavens´s on fire..sjung den så fattar ni vilket jag menar..
de "suckar ju i låten" hah hah hah hah..säger han =D heheh

nej nu ska ja gosa med plutten..

lite bilder bara..(Max visar stolt upp sina 4 tänder..hehe)


(vår sötaste lilla fånge , äter majskrokar)


(vacker som bara han är)

Skulle köpa nya skor idag..
men de gick ju inge bra..
hittade ett par men köpte dom inte =(
ångrar mig (tror ja)
anders tyckte inte om dom..
men han trodde ja skulle köpa tennisskor förvisso så..
och detta var mer "fin" skor..
låga stövletter va de iag..sen testa ja en snygg stövel men hittade bara stl 37 och kunde ha den men hade velat prova en 36:a =)
jäjä..tråkigt värre..så de så..


snart..

så får man pengar igen då..som kommer fort och försvinner snabbare,,. =(
töligt..men de ska bli spännande och se va mck de blir från jobbet nästa månad =)
prata med f-kassan idag och ja fick ta ut lågdagar samtidigt som ja jobbade om ja ville med..är ju kanon bra att veta..kan man reglera lite pengar om man vill..
fast ja tycker de är bra att kunna dryga ut dagarna också..

Har varit så duktig att putsa fönsterna idag..men inte i Max rum och köket för där ligger solen på..så måste vänta in mörkret eller morgon dagen =)

ikväll bär de av till badhuset igen =)
dags för nya utmaningar..men inte på spinning cykeln denna gången TYVÄRR..
men i bassängen iaf =)
skulle ha cyklat men de krockade med Anders planer så fick avboka spinningen..
men ska dit på tisdag igen så=)

Idag ska jag även lägga på lite papper på lådan om dagisplatsansökan..=( phhuu..
phuuu..
vill ha han hemma längre egentligen..borde finnas en regel där barn under 1 1/2 år inte får vara på dagis men tyvärr funkar de ju inte för alla..men för de som vill borde de vara så..men men..
kommer bli bra ändå=)..
och då kan man sätta igång och jobba och söka jobb ordentligt =)

adjö nu..


(sötnöten har badat i karet)


(pappa mer intressant än mamma, för en gångsskull ;)

läs detta,.

Text - Hur kunde du?

"Hur kunde du?"

Här jag var valp, underhöll jag dig med mina egenheter och fick dig att skratta.

Du kallade mig ditt barn, och trots antalet skor jag tuggade sönder och några totalförstörda kuddar, blev jag din allra bästa vän. När jag var "dum" hund, pekade du ditt finger mot mig och frågade: "Hur kunde du?" - men sedan veknade du och la mig på rygg och gosade med mig.

Det tog lite längre tid än väntat för mig att bli rumsren, för du hade väldigt mycket att göra, men vi klarade av det tillsammans. Jag kommer ihåg nätterna när jag låg tätt vid din sida och lyssnade på ditt snarkande, lyssnade på dina lugna andetag och hemliga drömmar, och jag tänkte att livet kan inte bli mer perfekt än så här.

Vi gick långa promenader i parkerna, åkte långa bilturer och stannade för att äta glass (jag fick bara våfflan för "glass är inte bra för hundar" sa du), jag tog långa tupplurar i solen då jag väntade på att du skulle komma hem vid slutet av dagen.

Så småningom började du spendera mer tid på arbetet och du satsade på din karriär, och la mycket tid på att leta efter en människovän. Jag väntade tålmodigt, tröstade ditt brustna hjärta och förstod dina besvikelser, klagade aldrig på dåliga beslut, jag viftade på svansen och visade glädje då du kom hem, och jag blev lycklig för din skull när du blev kär.

Hon, numera din fru, är inte en "hundmänniska", men trots det välkomnade jag henne till vårt hem, visade henne tillit och lydde henne. Jag var lycklig därför att du var lycklig. Sen kom människobarnen, och jag delade din glädje och lycka. Jag var fascinerad över deras små fingrar, hur dom luktade, och jag ville ta hand om dem också. Det var bara det att hon och du var oroliga att jag skulle skada dom, och jag tillbringade mesta tiden förvisad till ett annat rum eller en hundbur. Åh, som jag ville älska dom, men jag blev "fånge i kärleken."

När dom blev äldre blev jag deras vän. Dom hängde i min päls då de försökte stå på egna ben, petade med fingrarna i mina ögon, undersökte mina öron, kysste mig på nosen. Jag älskade allt som hade med dom att göra och deras beröringar, ditt kel med mig var numera så sällsynt- och jag skulle försvara dem med mitt liv om det så behövdes. Jag smög ner i deras sängar om natten och lyssnade till deras oroliga andetag och hemliga drömmar, och tillsammans väntade vi på ljudet av din bil på uppfarten.

Det var tider då andra frågade om din hund, och du visade stolt det foto av mig som du bevarade i din plånbok och berättade historier om mig. De senaste åren svarade du bara "Ja" och bytte sedan samtalsämne. Jag hade gått från att vara din hund till bara en hund, och du undvek alla kostnader som hade med mig att göra.

Nu har du en ny karriärmöjlighet i en annan stad, och du och de ska flytta till en lägenhet där husdjur inte är välkomna. Du har tagit det rätta beslutet för din familj, men det fanns en tid då jag var din enda familj.

Jag var jätteglad över bilturen (precis som i början av vårt förhållande) tills vi kom fram till djurhemmet. Det luktade hund och katt, rädsla, och hopplöshet. Du skrev under lite papper och sa: "Jag vet att ni kommer att hitta ett fint hem till henne." Dom skakade sina huvuden och gav dig en ansträngd blick. Dom inser att för en medelålders hund, även med papper så är det nästan omöjligt. Du var tvungen att ansträngt rycka din sons händer från min päls medan han skrek: "Nej pappa!!! Snälla, låt dom inte ta min hund!"

Och du var orolig för honom, och vilken hemsk erfarenhet du precis gett honom angående lojalitet, vänskap och respekt för liv! Du gav mig en avskedsklapp på huvudet, undvek mina ögon, och artigt vägrade du ta mitt halsband och koppel med dig. Du hade en tid att passa, och nu har jag en också.

Efter att du gått sa de snälla flickorna att du säkert visste om att du skulle behöva lämna bort mig för flera månader sen men att du inte gjort några försök att hitta ett bra och mysigt hem. Dom skakade sina huvuden och sa: "Hur kunde du?">

Dom är så snälla mot oss som deras upptagna scheman tillåter. Dom matar oss, naturligtvis, men jag tappade aptiten för flera dagar sedan. I början då någon passerade min bur, pirrade det i magen och jag tänkte och hoppades att allt detta bara var en ond dröm och att du kommit tillbaka för att hämta mig, eller så hoppades jag att det var någon som brydde sig, någon som kunde rädda mig. När jag förstod att jag inte kunde konkurrera med den glädje de söta valparna visade så gav jag upp och satte mig i ett hörn och väntade.

Jag hörde fotsteg från korridoren när hon kom till mig i slutet av dagen, och jag följde henne snällt genom korridoren till ett annat rum. Ett obehagligt tyst och tomt rum. Hon satte mig på ett bord och smekte mina öron, och sa till mig att jag inte behövde oroa mig. Mitt hjärta dunkade av förväntan och spänning för vad som skulle hända, men det var också en känsla av lättnad. "Kärlekens fånge" hade nu nått slutet. Jag var orolig för henne, sådan är min natur. Bördan vägde tungt för henne, och det känner jag till, på samma vis som jag kände till alla dina sinnesstämningar. Försiktigt band hon ett band runt mina framben samtidigt som en tår föll längs hennes kind. Jag slickade hennes hand på samma vis som jag brukade trösta dig för många år sedan. Vant stack hon in nålen i min åder. När jag kände sticket och den kalla vätskan som for genom min kropp, la jag mig tröttsamt ner, såg in i hennes vänliga ögon och mumlade: "Hur kunde du?"
Kanske förstod hon mitt hundspråk för hon sa "Jag är så ledsen." Hon kramade mig, och förklarade snabbt att det var hennes jobb att se till att jag kom till en bättre plats, där jag aldrig mer skulle bli ignorerad, slagen, övergiven, eller behöva försvara mig själv - en plats med mycket kärlek och ljus, så väldigt annorlunda än den här platsen på jorden. Och med den sista lilla kraften jag hade försökte jag visa henne genom att vifta på svansen att mitt: "Hur kunde du?" inte var riktat mot henne. Det var dig, min älskade husse, jag tänkte på. Jag glömmer dig aldrig och kommer att vänta på dig i all framtid. Måtte alla i ditt liv fortsätta att visa dig så mycket lojalitet.

Några ord från författaren;

Om "Hur kunde du?" fått dig att gråta när du läste det, som det fick mig att göra när jag skrev det, därför att det är den sammansatta historien om miljoner av "ägda" husdjur som dör varje år i amerikanska och kanadensiska djurgårdar. Den som vill ha denna text är välkommen att använda den för ickekommersiellt bruk, så länge copyrighten respekteras. Hjälp oss att informera, på hemsidor, i tidningar, på djurgårdar och veterinärklinikernas anslagstavlor. Tala om att det beslut man tar att skaffa ett husdjur i familjen är ett viktigt beslut med ansvar för ett liv, att djur förtjänar vår kärlek och omtanke, att finna ett nytt hem för vårt husdjur är vårt ansvar och om vi behöver hjälp med omplacering finns goda råd och stöd att få hos olika djurskyddsföreningar. Att allt liv är värdefullt. Gör en insats för att stoppa dödandet och uppmuntra steriliserings- och kastreringskampanjer i avsikt att förhindra oönskade djur.


Hela denna vers får lov att spridas.Det är vad författaren vill


babysim idag..


(möte med trollet)


( smulan & mackan)


(pappa & Max)


(hej, hej barnet)


(här pratar vi i munnen alla 3 på varandra)


(sista bilden)

väntar på..

ugn killen ska komma och laga våran ugn..har varit utan ugn nu i 5 dagar..
så gissa om de vart störande eller..?! hehe
blir ju lixom att man vill använda den hela tiden..men så kmr man på..att de inte går..gaaahh..
så¨hoppas han grejar detta nu..
sen är de en platta som inte fungerar snabb-plattan längst in också..den man använder ganska mck så..

funderar på om jag ska dra på babysim idag med Max.. =)
imorgon ska jag på spinning..
ska bli så kul att komma i gång med de =)
sen blir de väl att varva med simmning någon gång i bland med..
och babysim så klart ; )

nu blir de mer kaffe...

själv...

Idag va jag själv och jobbade..
gick ju gallant =)
va ju lite nervös över bilen men de gick bra de med..
leta efter kopplingen någon gång bara..men annars lugnt..heheh

adjö..

första dagen..

på jobbet är klar..
och de va som att jag inte hade gjort annat..
kändes skönt att börja fast ändå konstigt..hehe
men men blir nog inga problem detta..
160 kr i timmen får jag på helger med så de är ju inte fy skam..
och ca 113 kr på vardag i timmen..

imorgon ska jah fixa detta själv och ja ska åka i kommunbil som sagt..och de är automat..
så förut när jag och Nicklas skulle åka till bibblan..(han körde) så skulle vi svänga vänster och helt plötsligt så¨bara tvär bromsar han..HAHAHA..då tänkte han koppla...HAHAHA..jag bara shiiiit va gör du?? aaa de vart ett väldans liv i bilen..hehe..
sen fick vi igång larmet på Naturum på Mariebergskogen med..så första dagen startar bra ; )
min tur själv i morgon..få se va många gånger ja ska växla med..hahaha..

de hade även gått kanon bra hemma..=D
känns så skönt =)
men innerst inne visste jag väl de =)
Max hade väl varit lite gnällig men de är han för mig med nu för de kommer tänder och utvecklas i full fart så de är inte så konstigt..sen va ju inte jag hemma ;P

nej nu blir de affären och köpa lite lördagsgodis ^^
ha de gott alla..

puss och adjö..

älskar er mina löfgrens..♥

Badhuset..

hör och häpna..
hoppa i bikinin och tog med familjen till badhuset i GRUMS!!!
men du..
de gick bättre än väntat faktiskt..
Max tyckte inte om trollpoolerna...han vart rädd stackarn och stel som en pinne..
så kommun kanske skulle investerat i lite trevligare figurer än troll lixom..???
kanske en ladugård istället..med grisar, ankor och kor lixom..
men men ska väl inte klaga på de vise..va jätte fint=) och mysigt..
för övrigt tyckte MAX OM DE IAF =)
så de blir de fler gånger..

åkte efter badet till ica och köpte tacos grejer..
så de va inga fel..mumma..
men nu är man mättad på de någa månader fframmåt..=)

imorgon är dagen D hehe..
ska jobba första dagen..
phhuu..
nervös ja är då...
kan ju detta!!!!
men hela situationen..barn..lra upp sig på en dag på ett område..??!!!!
känns ju lite stressigt som att jag är själv på söndag och ska minnas alla områden..
sen har vi kommunbil..en sak och köra sönder Anders bil men kommun bilen..usch usch...
men som sagt...kpommer gå kanon..
komr sakna pojkarna här hemma nååååå grymt..
hoppas de kommer sakna mig med..=)

nej nu natten..
Anders kör hem sanna nu han så han kommer nog snart han med..<3

latsidan..

usch..
hjälp mig någon att få tillbaka lusten och orken..
har verkligen legat på latsidan va de gäller träning nu..
usch usch usch....dåligt samvete man får lixom..

gick iaf med Marielle upp till dagis och lämnade barnen i morse..
inte dåligt de..
men de krävs mer än så om ja ska kunna få tillbaka vikten ja hade innan jag blev gravid lixom..
men vägen dit änns omöjlig just nu..
FYYYYYYY!
hoppas på att ha råd med badhuskort denna månad så jag kan börja simma =)
hur ja ska ta mig i basängen är en annan fråga då¨jag inte tycker om offentliga ställen..
och minst sagt badhus!!!
usch och fy..
bara moffar och äter...
när???
när ska ja få orken och lusten tillbaka säg mig de!

adjö...

tidiga promenader till ica..

i 2 dagar nu..
mötte ju Marielle ena dagen vid badhuset och under tiden så underhöll jag mamma , Sandra och Sabbe med röst sms och mms bild på Max hehe..
Sabbe skickade och fråga om jagf bara var störd eller om jag var rastlös..HAHAH.
JA JISSES SÅ KUL MAN KAN HA..


(är han inte för go?)


(dagens bild...2 min senare sov han så gott)


(liten svartvit pose)


(en till..)

tack..

alla för grattis önskningar och sällskap på min födelsedag..!

Min dag såg ut så här:
Jag vaknar av min underbara sons stämma..(kanske sjöng han ja må hon leva?)
någonting yla de iaf =)
så de va bara att gå upp..just ja..2 timmar tidigare sa Anders grattis och pussa mig hej då för han skulle till jobbet..sååå..
back again..
så de vart lite frukost på morgonen..slog på kaffe..vartannat de pep i telefonen..
med mmassa grattis sms..
sen ringde rosa och gratta min syster slog till på stämman..såååå fiiiiint ^^
iaf..Anders sjöng också^^
kalaset börjar..jag gräddade våfflor och vispade grädde och ställde fram jordgubbs sylt till gästen..
Max..hehe..
så där satt vi och mummsade våfflor han och jag*skratt*
så helt plötsligt ringer de på dörren..(brukar aldrig ringa)
då kom blomsterbudet..inte vilket blomsterbud som helst..utan min älskling själv va de..han hade åkt på lunchrasten och köpt 3 röda rosor med en av rosorna satt de ett hjärta på..sååå söööööt...+ de så ghar ja fått reebok skor och everest jacka..sen ett kort till rosorna där de stod.. grattis smulan..jag älskar dig puss och kram din Anders.. så de kom verkligen som en överraskning..
sen så på eftermiddagen så kom mamma ..med paket =D fick trosor 5 st från marten...sen exclamation (stavning?) tack! den parfymen ska utgå..så blev himla glad..
bjöd på mat..rödspätta m. potatis och sås..
efterrätt kärleksmums..och kaffe..så jag är hel nöjd..
TACK ALLA!! =)


(kalas idag)


(snygging på kalas)


(rosorna)GRATTIS TILL MIG!

just de..
idag är de min dag..
22 år idag=) de ni ;)

Sitter nu och tar mig en kopp kaffe och har precis lagt ner Max i sängen han somnade mot mig..
min älskling..

Mamma kommer sen och henne ska vi bjuda på middag..
så de får bli rödspätta m. kokt potatis och remouladsås..
sen kaffe och sabinakaka till efterrätt =)

Rosa ringde och sa grattis och undra om ja fått frulle på sängen..
nej säger jag och tur är väl de för Anders går väl ca 05.45 till jobbet och har karl kommit med frukost då..
då har ja nog ströpen..
så jag klarar mig fint med frukost klö 7.30 med min lille prins Max..=)


tack Rosa..

har nyss klivit ur badet..
och gissa vad?
jag använde ett utav dina bubbelbads prylar..
den med den härliga blå gelen..aroma någonting =)

idag mina vänner..
så gick Max längs soffan i sitt rum..
för första gången =)
de gick inte fort men han tog sig från ena änden till den andra iaf ..
sötnöten min..<33

Anders mamma och mormor var här och hälsa på idag..
fick stora skraplottspaketet utav Anders mamma och vann 100 kr där ur..
sen fick ja 100 kr utav Anders mormor..gulliga...
köpte 2 nya triss men vann inget på dom..så de övriga 150 kr hamnar i Max kuvert..
som ja spar till en overall från po.p =D

nääätiii pääättiiii

ROSA BYYYYYYT BLOGG!!!

svar till ditt inlägg..


åhh va rörd jag blir!!!!
och så glad...tack gumman för dina fina ord om mig och tack för att du berättar om min knäning..*skrattar* ja herregud listan kan göras lång som du säger både på gott och ont..<3 vi har varit med om mck du och jag..och idag kan vi vara stolta=) du är inte så pjåkig själv min kämpe..din negativa inställing till vissa saker/funderingar?!  kan ju bara vara så himmla positiv..och med din humor och känsla för att berätta saker och leva dig in i denna negativa sida så blir den ju bara så positiv..(bara du som kan fatta mig rätt i dessa ord) ps glöm inte att din far kom efter grannen med..fast han hann inte med i svängarna när vi var i husets ände och skulle vända färdriktning tillbaka vem hitta vi inte på vägen då? joooo fadern till dig..hehe..vi har ju bara haft/har sååå kul..saknar dig med gumman...pussilipuss

shoppa utan pengar..

aa..de är ju skoj..meeen de fanns en som hade pengar och de va Max =)
hehe..
så idag köpte vi en mössa från polarn och pyret och tossor från polarn och pyret..
så han kommer bli så snygg så=)

Anders köpte löparskor och löpardress..skit snyggt!!


(snygging)


(pyret)


( är han go eller vad? =)

Försök att lyssna till de jag INTE säger..

Låt dig inte luras av det ansikte jag visar. Jag har tusen masker och ingen av dem är jag. Bli inte lurad - jag ber dig -bli inte lurad.

Jag ger intryck av att vara säker, att självförtroende är mitt namn och kyligt lugn mitt agerande, att jag inte behöver någon - men tro mig inte. Djupt nere dväljs mitt verkliga jag - i förvirring,i fruktan i ensamhet. Därför skapar jag mig en mask att dölja mig bakom, att skydda mig från de blickar som vet. Men just en sådan blick är min räddning. Det betyder, att om den åtföljs av accepterande, åtföljs den av kärlek. Det är det enda som kan befria mig från de murar jag byggt åt mig själv.

Jag är rädd för att djupast inne inte vara någonting, att jag inte är någonting allas att ha, att du skall upptäcka det och stöta bort mig. Så nu börjar paraden av maskeringar.

Ständigt småpratar jag med dig. Jag berättar allt somegentligen inte betyder något, men ingenting om vad som betyder allt, vad som ropar inom mig.

var snäll och lyssna noga och försök att höra det jag INTE säger!

Jag skulle vilja vara äkta och spontan och mig själv, men du måste hjälpa mig. Du måste räcka ut din hand. Varje gång du är snäll, vänlig och uppmuntrande, varje gång du försöker förstå för att du verkligen bryr dig om......Då börjar mitt hjärta få vingar - mycket spröda vingar - men vingar!

Med din känslighet och sympati, och förmåga att förstå är det endast du som kan befria mig från min skuggvärld av osäkerhet, från övergivenheten i mitt fängelse. Det kommer inte bli lätt för dig. Ju närmare du kommer mig, desto blindare slår jag kanske tillbaka.

Men jag har hört - att kärleken är starkare än tjocka murar - och däri ligger mitt hopp. Mitt enda hopp. Jag ber, försök riva dessa murar med fasta händer, med varsamma händer - för ett barn är mycket känsligt.

vem är jag? kanske du undrar? jag är varje man du möter, jag är varje kvinna du möter.
Jag är också du själv!


glader..
(lite suddig gla skit)


(massa bus)
(vi har skoj vi;)

Idag blir de BVC..ska bli kul och se va han väger och hur lång han är..

min...VACKRASTE! ♥

promenadus..

aaa äntligen blev den av..
hehe
känns som de va jätte länge sen fast de va de inte i onsdags..tors vila..fre vila..
lörd..oxhälja hela dagen och GICK..
sön..ensam mamma söker..aaa..
så vila behövdes..,

ska bara fixa mig ork fö  i kväll..=)

oxhälja...


 (vi har de bra, här bak i bilen =)(hos gammelmormor och modellar)


(inge dåligt med dreggel heller) +
(gammelmormor ska göra en sån här basker till honom fast blå)

gårdagen..

den vart jätte lyckad!!
var ju i Filipstad som planerat =)
enda felet var att jag hade för lite pengar,, =(
hade kunnat shoppa braaaa mck mer..
men men..
min prins fick 3 par strumpor en tröja, en jacka och ett set med byxa och tröja..
hade kunnat köpa mer om man haft mer pengar som sagt..
Anders fick 5 pack strumpor och jag fick 5 par trosor utav mamma i födelsedagspresent =D
sen köpte ja lite marknads nougat..hör och häpna?!!! brukar aldrig göra de annars men i år slog ja till..
och den årliga munken blev de med..fast inte med min a sessor!! =`( stor miss..
nästa år så..
såg en tröja/kavaj som jag så gärna hade velat ha men som sagt,.
pengarna räckte inte till..
sen så bjöd äldsta syster på en karusell tur till mig och Sabbe men så klart var hon med själv också..
den där jävla klon om ni vet vilken de är..shiiiit va ja skrek..
trode ja skulle dö..
herregud...
ont i halsen efter kan ja säga..hahah..
Sabbe trodde nog också att hon skulle dö ett tag för hon satt i mitten och hörde mig och Sandra på sidorna..
jag som skrek för kung och fosterland och Sandra som skrattade för de..hahah..
aaa de va grejer..tack syster!!! ♥
MEEEN så tiden gick fort..shit...var inte hemma förens kl 20.40 eller nått tror ja..
men de va de värt..

skaffa en date till syrran med.. ; P hihi..
hoppas de fortsätter..kanon söt kille..
gooo for it siss...WOOOWWAR...


tjoooo..


imorgon..

bär de av till oxhälja på lite shopping.. =)
löööövitt....


här hemma hölls de på förfullt men om de är lyckoträff eller inte de vet ja inte..
men han röjjer järnet iaf och impar på brudarna genom att fara omkring på parketten inne i vardagsrummet som besatt^^ och vem diggar inte detta ?
Om inte Bättan!!
WOOOOWWAR...gör hon..(sandra du fattar va vovvar är) med armarna lixom..
ovvvv ovv ovv..och så vevar man med armen i cirklar..aa


näää nu blir de nog natta...
ska ju upp  tidigt..
(hms..som vanligt) =O

WOOW

nu kmr de en tand uppe=)
jag kan se den..woohooo..hehe
sötnosen min..

hörde mystiksa ljud från badrummet med..
hmm..
va händer?
något på G eller..kanske börjat dejta nu =)
oohh lalaaaa

gökboet..

går väl inte som jag vill precis..
värsta hunken här hemma till Maya och va gör hon?
hon är en bitch!
fräser och morrar till hans närmanden..
men nu är de inne på toan ihop iaf..litet framsteg..
bara hoppas Maya löper till ordentligt någongång..för nog löper hon iaf..men när han närmar sig som sagt så försvinner de lika snabbt..
hehe..
GAAAAHH..
vill ju!!!!
skulle bli super fina bäbisar ju..
Men om Bättan får bestämma så är de henne han ska förfölja...haha..
då blir de ju barnarov..
men visst hångla kan de ju alltid ; )

Max vaknade 06.10 i morse med så de va bara att kliva upp och göra välling och trodde ja skulle få somna om men icke..
06.15 ca klev ja upp för då ville han inte sova mer..
och väckte Anders 06.10 med..han hade försovit sig..
07.20 fick ja upp Sanna ungefär..
då hade ja fixat smörgås åt henne som tur va annars hade hon aldrig hunnit..
men hon fick bara i sig en men den andra tog hon med..
hon skulle ju springaelljusbanan så inte så klonstigt att hon bara käka en heller lixom..
annars är ju risken för håll väldigt stor..

nej nu blir de slappa ett tag..


(måste ju bara visa, satt i bilen och de lät som att de började regna men de var inte droppar de började regna nej, utan flygmyror som regna..de drar sig till ljusa färger..och på bilden ser ni bara lite utav de men de är hela rutan och hela taket, våga ju inte stå där så länge..blev ju äcklad..plus att de började attakera mig..)

Jag vann,.

över latheten =)
hehe..

ut på promenad kom ja men de va kämpigt idag med..usch..
men tog inga stavar ikväll..
ont i kroppen och lite krämpor ; P hehe..
MEN DE SOM INTE DÖDAR DE HÄRDAR, GOTT FOLK!!!
tog en timme tror ja..eller 55 min..
sen va grannarna ute som vanligt fast idag va de inte Linda utan veronica..
trevligt trevligt..

natten nu...


(sover middag i vagnen, inbäddad så gott ^^)

hungry eyes...


(Min vackra prins.,smälter när du tittar på mig, med dina blå, tur ja har dig!)

sitter nu och laddar för promenad meeeen känner verkligen inte för de..
fast de är den lata Simone som talar då ju..
en timme om dagen högst, är väl inte för mck begärt av kroppen att få?

börjar känna konstig känsla i halsen med..
inte bra..
vill inte bli sjuk heller..
för de är ju oxhälja om 4 dAgar för min del ju..töligt och gå där sjuk..bläää..