Alanya-11

ja denna resa.
jag kan ta lite om vad vi gjorde osv.

dagen innan vi skulle åka så hade Max feber så ja va så nervös över de..men dagen efter så var de som bortblåst märktes inte att han hade haft feber dagen innan inte..KANON!
eller inte..för senare på dagen vart Tea febrig och fick sova en stund kom upp och käka och drack som vanligt..så jag och Anders sa de, ska vi verkligen åka när hon har feber? och hade lite ångest över de..
men vi tänkte att de kanske va samma som Max hade haft..

så vi bestämde oss för att åka och plocka med alvedonen osv..
på flygplatsen tog vi en vagn och sätte henne i så hon kunde få vila lite, Max sprangrunt och härjade han..planet kom och upp och iväg..de lyfte 21 ..
kl 23 så gav ja Tea alvedon och en ny blöja..då kanske hon hade 39?! :( så när vi kom av planet så tog Anders Max och bytte blöja på han och jag och Tea stod med en bagage vagn och väntade på väskorna som skulle packas på den..trött i armarna blev ja med att bära henne så jag sätte henne där men stod och höll om henne ändå men bara så jag fick avlasta lite..och ¨då vänder hon sig om till mig och tittar på mig och skriker allt hon kan i ren panik men bara i 2 korta skrik lixom och sen efter de så börjar hon krampa i famnen på mig..enda jag såg var ögonvitan och spott i mungiporna :( och jag fick panik och börjar ropa att hon krampar ..så nån måste ringa efter ambulans och hjälpa mig..gråter och skriker vartannat..lägger henne ner mot golvet men huvudet i famnen medans 3 stycken killar tar över för hon har slutat krampat och skiftar från blå till vit :( någon av dom får liv i henne efter att ha gjort hjärt och lung räddning..( trodde de skulle trycka sönder henne ) hon börjar spy och sakta börjar hon återhämta sig..(folk runtomkring grät och sa att hon är borta hon är borta..undertiden allt skedde.)

Anders som står inne på toan med Max hör ju att de är någon som gapar utanför men förstår inte att de är jag utan mer blir irriterad på väsnet och tycker att kan nån ta hand om bråkstaken typ :P ( lite kul i eländet) men när han kommer ut får ju han med en chock..för han får ju se oss ligga på golvet där..och stackars lilla Max som ser sin lillasyster helt livlös hängandes i en främmande mans famn..och hans mamma sitter och gråter hysteriskt brevid :( så han vart ju också lessen så klart :( men då fann jag mig ganska snabbt och tog hand om han..krama han allt ja kunde och så : de ordnar sig vännen, allt kommer bli bra! <3

ambulanspersonalen kom och tog snabbt med sig Tea till deras rum och Anders fick springa efter medans jag och Max vart stånas..jag tänkte : Tea har de bra med Anders som finns vid hennes sida så kan ja ta hand om vårt bagage och komma efter med de..och precis så kommer en annan ambulanspersonal och säger att vi ska följa med..men ja sa att vi måste ha med oss bagaget..och då väntade hon..för de hade inte varit roligt att få de flera dagar efter med allt i..men de hade inte åkt utan de hade väntat på mig och Max och jag kommer in i rummet där Tea sitter utan kläder och andas tungt i syrgasmasken och är alldeles borta men ändå så tyckte jag att hon kände att vi fanns där för henne..
jag hade så svårt att se mitt lilla hjärtegryn sitta där på britsen med den på..fyyy va hemskt de va..

Max tyckte de va jääätte kul att åka ambulans FORT FORT till sjukhuset..
de tyckte INTE mamma ..för herrejisses så de kör!!!

väl på sjukan så skulle de tas prover och de stack henne nog 20 ggr..överallt..fötter, händer, veck ,rumpa..ja allt..och de gjorde så ont i mig och se för de grävde verkligen tunt med nålen i de där små händerna :( men de va ju för en bra sak fick ja tänka på..

(på kvällarna hade jag så svårt att andas..phuuu..sista natten va ja tvungen att säga de till Anders om ja skulle få en panikångestattack eller nått..så han visste vad som händer..)

sen fick hon ligga med dropp ..och de tempade henne säkert 1 ggn i timmen så de var verkligen att ta hand om henne..2 nätter sov vi där..fredagskväll fick vi komma till hotellet efter mycket krångel med telefonsamtal till olika försäkringar osv..älsklingen va såååå duktig!!! vad skulle jag gjort utan dig? älskar dig sååå otroligt!

när vi väl var på hotellet sen så kunde vi börja känna oss lugna och semestern kunde starta..
vi fick en bra semester trottsallt..och vi njöt med sol och bad..shopping..sömn..UNDERBART ..
längtar tillbaka! hade kunnat stanna längre bannemig..
på kvällarna var de minidisco som Max älska att titta på..med lollo och bernie :)
Tea digga på hon med..
kalas 2 st hade vi med..men de kommer firas mer ordentligt för Tea den 8 okt.

nu tar de väl 2 år innan vi sticker igen..


nej nu blire natta..


du lilla tjej <3


den duktigaste och finaste brorsan <3

error

i min hjärna just nu..
jisses amalia..kan inte va bra att åka utomland med denna planering i huvve..
phhuu..helt slut..imorrn smäller de ju..då sticker vi till turkey..

ringt mamma 48 ggr idag..blir nog likvärdigt imorrn,.,
sen har min syster (sabbe) ringt mig 45 ggr tror ja ikväll..haha :)

har packat handbagaget idag iaf..hehe..
eller ja de blir en väska med underhållningsgrejer för barnen..och en väska som liknar vardagsskötväskan :) fast med massa goooooodis :)

tråkigaste är att Max har visat på feber idag :( stackarn..
hoppas de försvinner fort så han slipper ha de imorrn när vi flyger eller kommer ner där..
så massa alvedon blir de med..

Nu blir de att vika sista tvätten som ska vikas..
så ja kan packa våra väskor imorrn..
rensa kattlådan..plocka fram nya sängkläder till husägarna :P så ska ja bädda rent åt dom imorrn :)
klippt klorna på kissarna,gjort! ehm ja..vagnen i travelbagen..

ni ser ju massa i huvvet..
rörigt som bara DEEN!


fiiina fiiina pöjk!!! <3fiiina tösa mi <3

Nedräkning

nu är de nedräkning i massor vill ja lova..hooohooo..
onsdag så sticker vi..men huset står inte tomt för de..moahahha..
Mamma och hennes gubbe ska bo här under tiden vi är borta :) och va husägare..så snällt så snällt..och se efter kissarna så klart :P

ska bli såååå skönt...
många som säger till oss att de är inte semester med barn..men som jag då svarar : jooo de är de..jag slipper städa, jag slipper laga mat..och jag slipper måsten här hemma..handla mat osv. nu kan ja HANDLA roliga grejer ist. som kläder smycken ALLT de roliga :) visst kommer de säker bli tufft en del men men de är de på hemma plan med :) här ska vi bo: http://www.ving.se/turkiet/alanya/green-garden går och se fler bilder där :)

i går var jag och Max till oxhälja och umgick med syster Sandra med barn..och var upp till mormor och morfar och fick mck god mat :) som vanligt när man kommer till dom <3
handla ett regnställ till Max för 120 kr! billigt!!! och ett fleeceset till dom var :) 80 kr st..sen vart de en karusell för Max och issa men världens miss att den inte lyfte nått som den brukar :( bara åkte runt..och runt och runt.. :S annars var de flygplan soms ka lyfta vartannat typ..och runt dom åkte de bilar som ja tror Max hade uppskattat mer men men,. 35 jävla spänn för en karusell lixom !!! huuuuwa..
sen åkte syster och Madde en karusell :) och jag och syster hoppa allt i en vi med de sista innan ja och Max åkte hem typ :P hahah..jissis..fånga tuggemit i luften.HAHAHAH ..

KUL!

drack kaffe med syster och Max sen kom en kompis till henne och haka på runt och bjöd på maten :P ehehe..tack och bock..trevligt var de iaf :)