Hänt och gjort mck idag :)

Klev upp ljuva 6.00 ;)
Sen var de ju massa len och bus som vanligt inne tills vi gick ut och lekte med Cissi,Julia och Nils här på gården :) såå mysigt med sällskap !
Strax efter att dom knalla hem så åkte vi till mariebergskogen :)
Sabbe,Rikard och tindra kom ut och lekte med oss och bjöd på ett himmlans kalas :P pannkakor m sylt och socker! Muuums!!
Klockan vart närmare 15.30 när vi åkte hemmåt.. Så ja stannade till hos Ali (pizza house) och beställde pizza.. Men Ali jobba inte :( han gör pizzorna mck godare!!!! Men de va gott iaf :) barnen käka strips.. Och pizza ..
Sen dröjde de inte förens första barnet skulle i säng, Tea. Men först dusch osv :)
Max min kämpe fick ett utbrott som heter duga av att han va övertrött eller nått.. :( bara skrek och grät och nyps/rivande .. Kunde vara hålla "fast" honom så han inte skada sig själv tills han lugnade sig.. Bar så alldeles svett stackarn! Och utmattad så klart! :( lilla hjärtat! Har fått så 2 ggr förut med.. Så jobbigt..

Efter han lugnat sig och de va frid och fröjd så åkte ja till Grums och mötte upp Marielle :) för lite girltalk!!! Ett tag sen nu.. Så vi tog en runda genom Grums och runt.. Inte bara vi som gjorde se utan ett rådjur som kom springandes framför oss :) inte jätte nära men tillräckligt för att de skulle kännas obehag..

Sen in på Ica och handla inför våffeldagan ;P

Nääää nu sååååva!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback