ni undrar säkert om

prällen hört av sig till mig..och ja till slut var han tvungen att höra av sig..hehe..så vi ska ha en date i morgon klockan 15.00 så ser helst att ni inte stör då..för GUDS SKULL hahah..oj så rolig ja va..nej usch va trött ja är..

och så får ja ett mess där marielle skriver att brustabletten inte va som hon hade tänkt sig..*skrattar* hon hade petat på den och smakat..men bara liiiite..hahah..inte klok människan..hon hoppas på att bli som vanilgt igen..normal..haha..de hoppas ja med..blir ju dyrt och ohälsosamt om hon ska börja käka brustabletter..haha..då kan hon ju gå på AA och säga att hon är blandmissbrukare..och de frågar jaha och va tar du då...nej jag driker 2 ggr om året (och de kan va 2 cider eller nått) haha ..och sen tar jag tabletter men inte vilka som helst utan maskindisk tabletter..hahah..

nej natti natt..

då var de klart

med handling..skönt med lite i skåpen..och massa grönt..mm..tomat,avokado,gurka,sallad, koriander och paprika..aa massor..ska göra en avokadosalsa..och se om de blir gott =) självklart glömde ja och köpa en ingrediens =( kanske funkar ändå..de skulle vara lime..men testar utan..hehe..

Max ligger och sprattlar på filten..nakenfis..

jisses va han bet mig i brösten förut då..flera gånger..HAHA..skrek rakt ut..tillslut fick han vara utan..och den lilla fulingen log och skratta åt mig med.. =D     ♥

giv mig styrka

att orka mig iväg till affären..huu..måste handla kylvaror och dricka till dopet och lite pasta,ris och lite mer till frysen..och de kommer att bli tungt..för anders orkar säkert inte följa med efter han har gått till och från jobbet idag..hehe..så duktig så..skönt med morgon promenad iaf..hem skulle kunna kvitta men han vet ju att jag har bilen om de skulle va så , så kan ja ju hämta honom..

max är mindre nöjd också..inte nått som duger just nu..hehe..ska se om han vill ha en torr blöja..han gjorde värsta kalaset förut med..inte konstigt när han hållit igen hela eftermiddan igår tills lunch idag..hehe..så de va bara att sätta på han en ny body.. =)

torr blöja va de ja...

kaos..

i mitt huvud..
har fått deklarationen nu och blev skyldig skatteverket 78 kronor..och så ringde jag in till skatteverket och fråga om jag skulle deklarera min fond som jag sålde januari 08 men då sa han att han inte kunde se att jag haft en fond ens..jaha tänkte ja..men han kunde däremot se att jag haft 20.000 på ett konto plus ränta på 2000+ ..konstigt..och han sa att de skulle framgå på min deklaration om ja skulle deklarera för de och va jag kan se på mina papper framgår de ingenstans.. meen min syster som har haft samma bekymmer med detta skulle titta på sina gamla papper imorgon och sedan hjälpa mig..men vi tror att de bara är att godkänna deklarationen..

var till marielle en sväng förut på kaffe och så bjöd hennes lillebror på korv med bröd..gott gott.. såg han på bron så jag gjorde en u-sväng och väntade in honom..så snäll var ja men va får ja höra då?
att jag gick bakom ryggen på marielle ; ) de vet du väl att jag aldrig skulle kunna göra..moahaha..så nu ska jag läsa om att vi gick ifrån henne samtidigt med. vilket hon tyckte va mystiskt...meeen..jag gick först och hennes bror efter mig =P

så då har jag gungat mackan till sömns med..då är de bara att sätta igång och laga mat..potatis och köttbullar med sås står på menyn idag..

som en brustablett

marielle..tänk dig en treo..HAHA..fast med ännu värre smak och inte speciellt nyttigt och hälsosamt..ja ni undrar kanske va jag menar med detta?
joo marielle är en knäpp person just nu..hon skickar att jag ska läsa hennes blogg..och där står hennes besatthet om diskmedel osv..som hon promt måste lukta på hela tiden..och nu har hon fått för sig att det kanske skulle vara "gott" att smaka på maskindiskmedelstabletten!! HAHAH mmm säkert gott.. men då skrev ja till henne att hon kunde ju smaka och sedan berätta för mg om de va gott..men då drar hon den snabba och hastiga slutsatsen att hon kommer behöva magpumpas och hennes bebis i magen dör och hon dör och sen hela världen..oj..riktigt så kanske hon inte skrev men..nästan iaf..iaf med magpumpas och bebisen dör..aaa som sagt kvinnan är höggravid..men vafan de kan inte vara särskillt nyttigt att äta betong och dylikt som de andra "knäppa" personerna äter när de är gravida..själv hade jag nog mer dille på plopp och salt..och en sak till..ketchup..HAHAH.. och helst skulle vi äta mammas korv i ugn..med just precis ketchup och grädde lök och MASSA salt och peppar..och efterrätt till de plopp =)


3 favoriter i repris =)

tisdag


Maritha på årsdagen,,=)
(moster)

idag ska jag och mackan ner till marielle en sväng..tror ja ska lyxa mig med att ta bilen ner..eller va säger ni? =) ja mina vänner säger ..klart att du ska göra de..sandra du vet..mina vänner..

men Max somnade så gott i sin säng när jag stod och diskade..så när han vaknbar så funderar jag bara på och ge han lite käk och klä oss..sen sticka ner..men då snackar vi om att de tar sin tid ändå..hehe.,.sitter ju med min morgon kaffe just nu..sen i myskläder =) *gottit*

någon som fått deklerationen?
vill ha min dommedag nu känner jag =´(
kommer alla gånger att få rest skatt..oj så skoj..
Sabbe har du hört med patrik om han kan hjälpa mig att titta på skiten =)
väntar ju på ditt samtal..sitter uppe på nätterna och väntar till och med för din skull,.HAHA ;)

usch drack utav mitt kaffe nyss smakade inte bra asså..nytt kaffefilter som jag provar..men chi fick jag för att vara ekonomisk!!..men ska ge filtret en chans till men blir de lika så får dessa filter vara reserv..

handlade lite grejer inför dopet igår med..och skulle ringa mitt stöd.. (MAMMA) meen hon vägra ju svara..och ringa upp..höll ju på och bli tokig inne på ica ju..men jag löste de lite fint ändå..och tog allt jag kunde se =)  har servetterna nu mor!!! =D

nej nu ska JAG blåsa håret eller nått..    ;)

just de ja..prällen vägrar  ju ringa och boka dopsamtal med mig också,..så ska ringa kyrkan igen..ringde till dom förra veckn på torsdagen eller fredagen...men då sa dom att prällen ringer mig men jag hörde inget ifrån han igår men då ringer han säkert idag när jag är borta..fast om jag hinner och ringa före så kan jag ge mobilnummret till dom =)

Ny vecka..

DOPVECKA..
äntligen snart dop..så de är över någon gång =P hehe..men visst de ska bli kul och ha alla samlade..
min mormor och morfar kom tillslut..
och hon visade upp dopklänningarna..och dom är jätte fina båda 2 men vi ska ha den virkade..=) som hon gjorde speciellt till Max.. för hon hade ju faktiskt en men då gjorde hon en ny som att den andra virkade kom bort..en rad tog en halvtimma att virka..så hon har fått slita min stackars mormor..

sen så fick dom ta med sig min dvd hem..och dom blev så glada så..
anders han slog på jackass och visade mormor och morfar och när han sa att han slår på den då dog jag inombords..HAHAH.. vi skratta rätt gott efter dom hade gått..för anders kom på sen va de va för scener i den filmen..hehe..meeeeen..klarar dom av att vara på ett dildoparty då klarar dom jack ass..
*skrattar*
ojojoj..

sanna har varit här hela helgen med..väldigt skojigt..sett på massa skräck..hon är lika besatt av de som jag :P hehe,.
och idag så skulle hon till skolan men hon vart hemma istället för hon har blivit smittad antagligen utav hennes lillasyster mira av magsjuka.. =(  usch..

nu ska ja ta lille man här..

...väntar fortfarande

på min mormor och morfar =)
Anders är iväg och köper fika bröd åt dom..och jag kokar kaffe för de bör vara här inom kort iaf..hehe..

idag har man ställt om klockan då..hade jag glömt bort helt och hållet jag om inte Anders hade sagt de i morse..tur ja har han..=)
imorgon ska han börja gå till jobbet med ..hehe..blir nog tufft innan han kommer igång ordentligt..men jag tvivlar inte på att han gör de..skönt för då kan ja och mackan ta en runda på grums ibland..hehe..sen så får Anders ringa om han vill bli hämtad..så kan vi säkert ordna de =)

mm hoppas de blir gott fika bröd.. =).... *dreggel*

väntar på..att mormor och morfar ska höra utav sig..dom skulle komma och hälsa på och visa upp dopklänningarna som jag ska få välja mellan =)
hon skulle höra utav sig när dom skulle åka från jenny.. (moster) fast jag får nog ringa henne..

igår kväll blev de skräckis med Sanna..Anders orkade inte se så han var snark stöd ifall vi skulle behöva honom.. hehe..meeen vi klarade oss genom filmen utan han.. grudge 3... faktiskt  bra..sen så satt vi och stre så slog vi på en film som hennes kompis hade sagt var bra men den slog vi av och bytte  till bedtimes stories.. fast den orka vi inte se länge på för vi vart så jääävla trötta..kl var närmare 01.00 så..de fick bli natten där..hehe..

ska ladda ner the ring filmerna..för hon hade inte sett dom så..kanske kan va något.. =P

nej nu ska jag ringa mormor,.. 

ANDERS UTMANING..

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


***

1. Vad heter du?: anders

2. Ett ord på fyra bokstäver: anse

3. Flicknamn: anna

4. Pojknamn: albert

5. Yrke: annonsförsäljare

6. Färg: almoge blå

7. Klädesplagg: allväders stövlar

8. Mat: ananas

9. Sak i badrummet: ansiktsvatten

10. Plats/stad: amsterdam

11. En orsak att vara sen: att missa bussen

12. Något man skriker: akta!!

13. Film: asyl

14. Något man dricker: apelsin juice

15. Band: ac/dc

16. Djur: apa

17. Gatunamn: asplundsgatan

18. Bil: amazon

19. Sång: alla vill till himmelen

20. Aktivitet med mer än en deltagare: AA

Anders utmanar: ingen säger han..för att han tycker jag strir här innifrån rummet och han försöker plugga,,hahah


SITT ROSA!!!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


***

1. Vad heter du?: simone

2. Ett ord på fyra bokstäver: salt

3. Flicknamn: sanna

4. Pojknamn: samuel

5. Yrke: syo

6. Färg: svart

7. Klädesplagg: skjorta

8. Mat: strips

9. Sak i badrummet: salva

10. Plats/stad: sthlm

11. En orsak att vara sen: stukat foten

12. Något man skriker: se upp i backen..fyra hål i nacken

13. Film: snövit

14. Något man dricker: saft

15. Band: sven ingvars

16. Djur: struts

17. Gatunamn: sydvärnsgatan

18. Bil: saab

19. Sång: simply the best

20. Aktivitet med mer än en deltagare: sex


***

Jag utmanar: Mamma, sandra, marielle, fredrik,malin skulle ha utmanat sabine med men såg att rosa gjorde de..så är snäll mot henne så slipper hon göra de 2 gånger.. :P


febern fortsätter..

på denna lördags morgon..nu  visar febern på 38,0 skönt att den inte är lika hög som igår iaf..men han har fått alvedon och så hoppas jag på ett tupplur..eftersom att han vaknade för att vara vaken 07.00 så NU somnade han hos anders..behövde bara lägga snutten på huvudet så börjde ögonen att rulla på lill prinsen.. =) gott åt han..

får se om de blir något karlstad i dag då eller inte..jävla väder förstör ju..!!
nu blir de kaffe..

38,7 i feber

38,7 graders feber har min lille kille fått.. =(
var uppe över 39 först =/ men som tur va så sjönk de iaf..så han fick lite alvedon förut och nu så sover han så gott..han somnade förut vid 16 tiden och vaknade 18.30 och fick mat vid 19.00 låg under babygymmet helt tyst och nöjd jätte länge så till slut så gick ja och plocka upp han och då kände ja att kraken kokade..gick och bytte blöja på han och anders gjorde iordning lite vatten i flaskan så han fick en skvätt sen så fick han flytande alvedon som inte var någon höjdare precis..och jag insisterar de smakade skit..(skogsbär skulle de föreställa)så somnade han nu vid 21.30 och under dom 3 timmarna har han inte sagt någonting..han är helt slut stackaren..hoppas den är borta tills i morgon iaf..och att han kan sova gott i natt.. mitt ♥

då var de gjort och hjärtskärande

3 månaders sprutorna..trodde ju bara att de var en som skulle tas men nej då..2st..på samma gång.. en i varje lår på kraken..tur att Anders följde med och höll i honom och trösta..för han vart lessen min lille ♥prins♥..innan sprutorna så vägde och mätte vi honom..och oj så lång han har blivit..hehe

vikt : 6072 g
längd: 63 cm

han har växt 4 cm på en månad =)

och på hans kurva har de "planat" ut nu så nu ligger han på "normal" strecket..han låg ett streck över förut vilket jag fick höra varje gång..jaaa han ligger ju över den normala kurvan..och nu fick ja höra att han låg på normala och då frågade hon om han åt ordentligt osv. och de gör han men för säkerhet skull så kommer jag tt gå dit om ca 3 veckor igen och se så de inte dalar ner för mycket..

var in på apoteket och köpte alvedon till honom med både flytande och supp. ifall hans biverkningar skulle bli feber så har vi de hemma iaf..och nu när de är helg med ..phhuu..tur att jag tänkte på de..


fredag (borta)

aa det kan man lugnt påstå..vår känslorna är borta..döda..alllt..iaf när jag vaknar upp ..peruken på sniskan efter en jobbig natt med terroristen MAX som vaknat varannan timme..tittar ut och får syn på detta underbara SNÖOVÄDER!!! visst min mamma hade varnat mig..men va fan hoppades på att hon sett fel..(synen ni vet) tänkte att kanske hade hon "råkat" kolla på norges bergskedja och fått syn på att de snöa och trodde de var värmland..även hörsel är ju lite som den vill i bland..så de kunde lika gärna sagt norge men hon fick de till värmland..men så var inte fallet..mor hade rätt..nog pratat om väder..

klockan 11 ska jag med Max till bvc och ta spruta på stackaren..usch de har varit tillräckligt denna vecka med maya..fy bubblan..och nu så ska denna lilla underbara lilla skapelsen Max utsättas för den brutala känsla av NÅLEN!!!!! vet..jag hatar de med..håller på och svimmar varje gång ja ska ta blodprov eller nått..så ska man ju spänna armen..jag lovar jag spänner för kung och fosterland..och så säger dom sen ..så nu kan du släppa..och jag spänner..du kan släppa nu..jahaaa..heh..vad händer då?joo .kramp!

de var som när jag skulle få bedövningsmedel i benet..för märket jag har där..så sa jag till min kära stöttare..mamma.. du får hålla mig i handen när dom sticker..åhh hej och håå hur kunde jag tro nått sånt..hon sa HAHAHA nu får du väl ge dig..hahaha..ehhh..tack sa jag..så kommer en sköterska in och håller mig i handen =) tror min mamma höll på och dö då..HAHAH

nej nu blir de kaffe och frukost,,.hej så länge =)

huvudvärk

usch usch..har haft det hela dagen.. =(

sen sitter jag och tittar på fyran om denna josef fritzel eller va han heter..ugghh vilken äcklig människa..fyy..
Anders är hos en kompis han..meeen jag tror han kommer nu..om de är han..hehe.hörde en bil på parkeringen iaf..brukar ha rätt..hehe..

sen drev ja med min mor förut med..hahah..
loggade in mig på hennes blogg och bytte visningsbild på hennes presentation till en mindre stolt bild tagen av mor..HAHAH..de är när hon står och töntar sig med ett paket ägg..hahah..så knäpp ibland..så ringer hon till mig och säger va håller du på med?
jag bara vaddå..hahah,,fattade ju vad hon menade meeen låssades som att jag inte fattade iaf..och sen klarade jag inte att hålla mig..jag skratta så jag höll på och dö..kan se mamma när hon skulle se om någon kommenterat hennes våffeldag..HAHAH..och får syn på denna bild..

som pressbild..hon bara men herregud vafan är detta?
och så ser hon ju lite dåligt med..så på med läsbrillorna och förstod direkt vem den skylldige var..HAHAH..jag!!!
skrattar...

men hallå..de står att hon har massor med humor..och tycker om att skojja mycket..läs själva på..
dosado.blogg.se
meeen i vanliga fall ser min mamma ut så här:

så de här är hennes presentationsbild som hon har nu och vill ha..tyckte den andra va rolig ja..kommer alltid få mig ett gott skratt när jag tittar på den iaf..hahah..mamma med tror ja ; )

promenad..vi tog oss våran runda förut jag och Max..och de va inga fel..sen in på ica och köpte lite sallad och kall sås till maten som jag gjorde iordning.. fick bli vårrullar och ris med ärter,majs och paprika mix..och sen ceasarsallad med fetaost =P och chilisås (kall) mmmmmmm va gott de vart!!! kommer att Anders att tycka om =)
När vi var ute och gick så träffade ja Lennart och irene och så klart såskulle lennart yla ner i vagnen så han vaknade till.. haha..så inne på ica var det bara att hålla vagnen i gungning för att han skulle vara nöjd..

nu har han precis somnat..och jag dricker kaffe =)

inte nu till helgen men nästa är dopet också =)
finns EN person som inte hörde av sig om h*n skulle komma eller inte..dålig stil tycker ja..men jag har hört genom bakvägarna att H*N inte skulle komma..inte min förlust..*morrar* H'N får inte se underbara Max i klänning förhoppningsvis enda ggn i hans liv.. HAHAH

Torsdag

Robert!
TORSDAGSBARN
sliter tungt, och gör fin karriär. Den som är född på en torsdag, är gärna energisk och snabb i vändningarna, men kan ofta förivra sig och handla oöverlagt.


Ja fy va fort de går..nu är de redan torsdag!!!
Har fått några räkningar betalda nu iaf..så jag har lite koll på va ja har kvar..och det va ju ingen förmögenhet kan ja informera er om..phuu..diskat har jag gjort med..

inre stress:
Deklaration..aa ni läste rätt..ska ju deklarera dessa j*vla fonder som jag sålde förra året..så vad ni än gör öppna inga konton i fonder eller aktier om ni inte kan med att deklarera de.. PS jag öppnade inte upp dessa..utan mina kära föräldrar..
jag vill tacka min MAMMA och min PAPPA!!! för 2009 års deklaration! tack.

2) flytten!
hatar att flytta..dessa 3 månaders uppsägning sen så har den andra personen de samma och så ska man var ur här och helst hinna in där borta så fort som möjligt för att kunna flytt städa här..baaahhh..STRESS STRESS STRESS!!!

USCH VA JAG MÅR DÅLIGT ÖVER DE..BLÄÄÄ....

Idag väckte Max mig 06.05 för att han ville ha mat..sen så låg han på sängen som djungel george..aahahooooohhh aaaa aaa aaaaaaaaa ooooohhj.typ..och anders bara ja de är ju tur att han har humöret uppe iaf..hehe..och det är ju sant men de vore ju inte fel om de varir en timme senare åtminstone..fast visst jag får ju lite gjort..och nu hr han somnat om..hehe..

på menyn..våfflor med vaniljvisp..sylt och blåbär..
kom på att jag har de i frysen så ska blocka fram lite :P hehe

Marielle var här förut med..hon fick sig 2 våfflor hon med..
hon ränner upp och ner för dessa backar hon..fast idag har hon mellan landat hos mig 2 ggr istället för att sprínga hem på så korta stunder..

nej  nu ska jag ta lillen här..

onsdagGod morgon mina fans!!!

idag blir jag väckt 06.20..och då var det bara att slänga fram boobsen och se glad ut =) hehe..sen har jag ju varit vaken under natten med..och så skulle marielle skicka john blund till mig efter att han varit hos henne före 21 någongång  men  john blund gick nog en jävla om väg eller så gick han vilse..för klockan närmade sig 23.30-00.00  när jag började känna av honom..

så nu ligger max på golvet efter att han tröttnade att ligga i sin säng och titta på djuren och bladen som rör sig och sjunger så fint..och under tiden då så fick jag lite pockat på bordet och diskat =) *skönt att det är gjort..

Maysan hade spytt sa Anders i morse innan han gick med..stackars liten...vill bara få mina pengar nu så vi kan handla de andra fodret..en dag kvar!!

skönt..snart ska anders börja gå till jobbet med..och då får ju lilla vi tillgång till bilen..om vi vågar ge oss ut på vägarna ; ) jodå det ska allt gå bra..har ju kört bil efter olyckan så de ska allt gå...och bättre när de blir torrare på vägen ..därimot så kommer jag nog inte kunna köra bil på vintern speciellt inte om de snöar och är "djupa spår" i vägbanan =S usch...

nej nu ska jag ta mitt morgon kaffe och vakna till tror ja..

ps får se marielle kanske skulle kunna tänka sig att ta sig ann mitt hår med som är i behov av att klippas..hehe..mest orolig för att mitt hår är ju i tapper..hmm..aa får höra med henne sen när hon kommer om hon kan fixa de någon dag..

grattis morfar förresten också..han fyller 71 år idag!! GRATTIS GRATTIS

(rättar mig från tidigare inlägg kusin robert fyller i morgon)

sådär

då har jag haft besök av sabbe och tindra idag =) hehe höll nog på och skrämma skiten ur syrran förut..hehe..var ju hungrig som satan och fråga om dom ville äta här men jag fick inge svar på direkten och så kom dom hit efter ca 5 min och jag frågar ska ni ha mat eller??? och sabbe lite försiktigt..eh nej tack..vi har mat med..hehe..stackars syrran öppnar dörren och möts av min hunger..folkilsken syster utan mat med andra ord..men de bästa är att de går över så fort jag fått i mig mat iaf..haha

känner att mitt shoppoholic behov blir starkare och starkare med..baaahh..och inga pengar har vi och fylla de med heller...får pengar den 26 men får se va mck de blir över utav de då..

sulle behöva klippa topparna..vet inte när jag gjorde de sist = S
och även färga håret..och så vill jag ha slingor..
det va så länge sen ja hade de ..så funderar på att bekosta mig de..fast måste ju klippa mig först..de är viktigast..

hade velat slängt mig i bilen och åkt in till stan och köpt kattmat med..men Max sover nu så känns så onödigt att vecka honom..och så ska han ha mat osv..så då hinns de nog inte..eller så blir de precis..och de känns onödigt..så får väl ta de någon annan dag..Anders ska väl in någon dag och så ska vi titta efter ett par byxor till han och jag skulle behöva mig en ny tröja eller nått..har ju presentkort =)

skulle vart ner till marielle med..men som sagt han sover och så tar de tid att ta sig iväg..så vi får ses imorgon för då kommer hon upp hit..

Anders kom hem efter jobbet med en chokladkaka åt mig..åh jag bara tack varför detta? för att jag älskar dig och för att jag åt upp dina ostbågar..hehe..va go ^^. han fick ju äta dom för mig..hehe..

sitter

och väntar på att Sabine och Tindra ska komma..dom skulle ta 12 bussen från stan så de dröjer väl inte..

sen försöker ja få Max att somna..han har inte sovit något dierkt sen han vaknade imorse..vi klev upp 08.20 tror ja de va men han vaknar stadigt ca halv 7 =) men idag bestämde jag mig för att inte kliva upp då..så nu sitter jag och gungar han i babysittern..och jag ser att ögonen är på en annan planet jus nu..hehe..kan vara skönt och få diskat och göra iordning nått att äta..

imogon blir de nog våfflor =)
och så fyller morfar och min kusin robert år imorgon..hehe..grattis iförskott..

TisdagIgår var de dommedagen för maya..stackars liten tyckte inte om att få sin spruta..
hon vart alldeles tokig..
och så har on aldrig reagerat förut på sprutor hon fått innan..
fick injicera 3 gånger på henne..första gången så träffade veterinären en nerv förmodligen som gjorde att Maya reagera som som gjorde..så Maya skrek rakt ut..andra gången så skrek och högg och fräste hon..så veterinär ville att vi skulle vänta lite..så Maya börja snosa omkring på grejerna iaf..och kom fram utan problem..mitt upp i allt så  började max att gnälla sen plingade de på dörren och så kom marie och rikard in i v-rummet där vi skulle ge spruta de var under andra ggn de..så då förflyttade vi oss in i sovrummet för en tredje injicering.. och det gick inte bra men de gick bättre..för varje gång så fick hon bara in lite grann på henne ..och vanligtvis så går de på 5 sekunder så är de klart men..inte denna gång..och de ska i vanliga fall knappt kännas eftersom att det är i nackskinnet..så stackars liten..men hon fick godis efteråt iaf =) bara hoppas hon har glömt de tills nästa år..

ska byta foder till maya med så hon kan lägga på sig lite hull.. hon är ju så liten..hehe..fast de har hon alltid varit men ska testa och se om de ger något..så kitten 36 får de bli i foder.. =)  (om hon äter de)

nu ska jag skölja ur tallriken brevid mig och sen ska jag ta mig lite kaffe :P


korvgryta och ris

fick de bli på menyn idag!! =)
de vart inga fel..

ska snart göra Maya fin inför veterinären..^^
har sånna bra kontakter som tipsar mig om denna veterinären som gör hembesök om så behövs..
så slipper vi ta Maya i bilen till stan..

nu blir de blöjbyte och kaffe!

SJUKT!!!!

läste på internet om en flicka som fick barn när hon var 5 år!!!!!!
FY VA ÄCKLIGT!!!
Man tror ju inte de är sant när man läser sånt..
flickan fick sin mens när hon var 3 eller nått sånt..och så blev hon våldtagen..usch...
ni kan googlaLina Medina så finns de lite bilder där och så..om ni vill se..

har nyss fått torka upp hårbollar på golvet som maya spotta ur sig här..tror hon blev lite nervös när jag sa att en veterinär skulle komma hem klockan 18 idag och ta hennes årliga spruta..

har en liten märkes diva brevid mig i polarn och pyret kläder på sig bara..så snygg så =) pike tröja med jogging byxor :P hehe...

Måndag ( vad är det..)


jag beskådar??
SNÖ!!!!
det värsta var att det va ju så otroligt fint att titta på.. =)
ser ut som en kanonfin vinterdag..med snö på trätopparna och solen som skiner..mmm..
men jag vill ju ha vår!!!

fast vi kan glädjas åt att det kommer när det kommer =D

Min goding skrattade som tusan igår..åhhh..så himmla söt!!!
Anders fick höra det första ggn..jag har hört det nån gång innan men inte som igår..hehe ^^

3 månader

är Max på dagen idag.. =)
fort har de gått också..hehe..

han kommer kännas jätte stor mot mariells lilla som snart anländer till den stora världen =)
Var till marielle förut och fick mig lite kaffe *tack tack* de var inga fel de.. och min son är ju hur snäll som helst..han sov..vaknade och bara satt och tittade helt nöjd..sen så klädde jag på han för hemfärd och då somnade han..sen så käkade han mat först kl halv 7 och då var vi ändå hos marielle en stund utan att han käkade..Men tror inte han har varit lessen hos dom en enda gång..konstigt.. aaa eller lilla huligan där hemma har väl skrämt honom någon gång men de räknas inte..hehe.. Nelly alltså för er som inte visste vem jag menade..kunde ju lika gärna varit bobby jag menade ; ) HAHA nej då..

Marielle skulle komma till mig på onsdag med.när hon ändå ska på  möten osv. =) trevligt..

nu ligger Max nöjd på golvet och pratar.. ska gå in och sätta mig brevid han..

DAGVILSEN

ser jag nu..HAHA..jag har skrivit lördag på förra inlägget..HALLÅ de är lixom söndag!!!
bra koll jag har!!

läste nyss själv och tänkte men de där kändes som att de var idag..hahah..konstigt eftersom att de va ca 2 timmar sen ja skrev de..

har iaf skurat och diskat nu..och fått lite till gjort sen senast jag skrev..
Max sover nu igen..han vaknade efter 20 min förut och ville vara med och diska ;) sen var de käk som gällde så fick han de och blev däckad igen..hehe..inte hög tolerans nivå :P

är det någon där ute som ska sälja snygga trädgårdsmöbler till ett bra pris kanske?
eftersom att vi ska flytta och få ute plats så kan de behövas =)
fundera på de en stund..vi ska ju inte flytta än så..
diskmaskin skulle vara bra med..eftersom att vi sålde våran till marielle och bobby när vi flyttade hit så skulle en ny sitta fint..vi fick inte plats med den här..därför sålde vi den..
men såg den i siba härom dagen så kostade den ca: 3500 kr (rea) 1000 kr billigare än vanligt..men de kan lika gärna vänta tills vi har flyttat ner ..
seeeen behöver maya sällskap av en kattkompis..men de ska vara en perser..och dom är ju inte heller gratis..ca: 4000-5000 kr..
och dammsugaren som jag har tittat ut för 2000 kr..den kan jag TA nu om DU betalar ; )

just ja ANDERS VILL HA EN FLAKMOPED MED..HAHA.. någon som ska sälja en sån kanske till ett bra pris?
vi är ju miljonärer här som ni vet ; ) hehe
är ju lika bra att ta allautgifter på samma gång när de endå har gått så bra för oss..hahah

sen vill jag handla massor av kläder till Max med..och leksaker..gåstol osv...meeen de får vänta..hehe..

just ja..linser ska jag köpa med..kostar över 1000 kr..

sen vill jag göra slingor och klippa mig också..

Lördag (är ute och rastar..)

Min folkilskna dammsugare!!!
OCH SOM SAGT HATAR JAG DEN!!!!
vill ha en ny..som suger upp smutsen inte bara drar runt den..blir galen..har sett en som jag ska köpa..men ett sttort MEN så kostar den 2000 kr och de har jag INTE råd med nu..

Det är så mck jag vill köpa och måste köpa..
finns ju ett problem ..PENGARNA räcker lixom inte till riktigt..
Jag och Anders prata om när jag börjar jobba igen..då kommer jag att känna mig rik =)
eftersom att jag är van denna normen nu..hehe,,.mohahahah..längtar redan ju..
va pengar kan styra..VILKEN MAKT!!

Max vakna strax före kl 7 i morse och har precis somnat nu..han har kämpat hårt lillen..hehe..vanligtvis orkar han bara vara vaken 2 timmer ungefär..tills han tar en powernap.. =) och jag orka inte kämpa längre jag heller att få min lilla trötter att somna så jag gav mig an dammsugaren..så nu är de bara lite moppning och disk kvar..men de går fort bara jag sliter mig från MIN paus..hehe

skriver nog mer sen

YEAH!! titta va han kan...Inte alla 3 månaders bäbisar som kan göra detta..
Han gjorde de bästa av situationen..för han skulle göra tecknet men inte så himla lätt heller så han stoppa 2 fingrar i munnen och TA DAAA!!! ; )

nu blir de kaffe och så ska min sjukling ha datorn ..hehe
aa de är så synd om han..han är förkyld ju ; )

Lördag..

 
Här har ni den berycktade bryggaren!!
och här avnjuter jag första koppen.


Åh har precis varit ute och tagit mig en runda kring byn..jag och Max.. Anders stanna hemma han för han är sjuk.. =/hehe..så här ser våran lilla runda ut som vi brukar ta :
går upp för badhusbacken och går sedan bakom jättesten..sen ner så jag kommer till "gamla pallen"  sen går jag ut så jag kommer vid ok/q8.. seeen går jag upp vid kommunhuset och mot badhuset...sen är jag hemma!! skönt..  och detta tar bara 40 min!! och då gick jag inte så fort eftersom att jag snacka med syrran samtidigt och sen en vagn som jag är tvungen att gå och rätta till hela tiden.. 

Blir så irriterad..har inte fått svar på mina frågor till företaget om barnvagnen heller..vilket kundnummer dom har osv..
så nu kan jag inte skicka den på måndag..OM jag inte får svar ïdag då..men de tvivlar jag på eftersom att de är helg..

Vet inte va jag ska göra för mat idag heller..vi har knappt något hemma..
ska bli skönt och få handla hem lite mat ..och sen ska de bli underbart att flytta och få en STOR frys igen..så man kan handla och frysa in när man vill nu måste vi prioretera vilket man ska ha kvar i frysen..
kanske skulle ta fram fläskfile ur frysen till imorgon iaf..och bara något simpelt idag..men VAD?????

hej hopp...

Fredag (kaffe gäster)Nu är de fritt fram för alla kaffe gäster!!
Har nämligen införskaffat en ny kaffebryggare..som man slipper och ha filter till för de finns redan ett filter..sitter och dricker en kopp nu men det vart lite svagt..men va fan snart lär jag mig doseringen på denna med..minsta bekymmret nu!

Idag har jag krånglat och mailat till dom som vi köpte barnvagnen hos..ska skicka tillbaka den på lagning för att den drar snett..så jag skrev till dom och frågade om de gick bra att skicka den i någon sopsäck eller så och att dom får ge mig kundnummret till dom eftersom att jag INTE ska betala frakten.. men dom skrev bara att jag skulle skicka den och att dom skulle stå för frakten..och då tyckte ja de lät lite konstigt..så jag ringde bussgods och dom sa att jag skulle ha deras kundnummer..annars blir de jag som får betala..och de tänkar jag verkligen inte göra..MEN jag fattar inte va jag och Max ska göra under dagarna när vi inte kan gå ut och gå =( fyyy va drygt!!!!!!! men dom skulle försöka ha den klar och iväg skickad så vi skulle ha den på fredag nästa vecka..men de tror jag ju knappast på...ska skicka den på måndag..om jag får svar från dom..hur jag ska göra med deras kundnummer,,,

På fredag nästa vecka ska Max få sin första spruta med ..usch..Anders får följa med..hehe
ska bli kul och väga och mäta han också..var ett tag sen vi gjorde de nu..men han väger nog mer än 6 kg nu.. =) de blir ju i snitt 2 kg i månaden..eftersom att han blir 3 mån på söndag..

nu ska jag byta blöja på han..

torsdag (underbara väder)

Har precis ätit mat efter en underbar promenad i de fina vädret runt grums och upp och hämta marielle så tog vi förlje hem..eller jag följde henne rättare sagt..hehe..men innan man tar sig iväg är de lite planering som behövs..så här börjar de:

. efter mamma har fjäskat för honom att han ska få sova i den härliga vagnen så ser de ut så här:


 mätt och belåten och lagomt trött, så kan vi ge oss iväg på en skön promenix!

Vi gick väl hemmifrån kl 12.15 och han har inte kommit upp än (14.50) ..så han sover som en prins!!

gick och la mig kl 00.00 igår kväll!!!
jag och Sanna såg på en rysare och sen satt vi uppe och prata till 00..till slut visste jag nog inte va jag prata om..HAHAH..vart skiit trött..men de va roligt..
En rätt udda rysare med..skratta en del åt den..men de spöka för oss 2 gånger med..ljudet försvann..och när jag sa jaha..så sa Sanna något efter de.. så kom de igång direkt..samma sak hände andra gången..så då vart vi full i skratt igen..

och igår va ja och marielle till öb också..så helt plötsligt hör vi att någon skriker..(skrattar) hjälp jag blir dödad!!!! HJÄLP..jag blir dödad.. och vi tittar fram bland hyllorna lite förvånade och undrar va som händer..men ingen av oss reagerar.. (skrattar) pojken fortsätter och skrika..till slut så får han hjälp och så var de ett skär sår tror vi..HAHAH..

nej nu skriver jag mer sen

han har släppt bomben

=) yea!! 2 ggr förut fick jag byta bajsblöja..att man kan va så lycklig för de då..haha..
Max har förresten varit på bättre humör nu på dagen iaf!! =) skönt!!

va skönt de är fler som har samma problem som mig när jag dammsuger..HAHAH.. tur att de bara är sambos som ser en eller va säger du? ; P


Så då har vi lämnat in bilen IGEN då.. men vi har fått en lånbil..funderar på om jag ska ut och prova den =)
Anders sa att den va väldigt skön...


onsdag 18/3 hatar..

=självgående- liten och smidig= min mördar grej...

de jag ska göra nu..DAMMSUGA..borde köpa en som går av sig själv..och dammsuga är något jag gör när jag är själv hemma för annars tror inte folk att jag är klok..(kanske dom inte tror ändå, men de bjuder jag på) för de är så jävla jobbigt när den fastnar överöllt den släpas bakom en och drar man i den liiiiite för hårt, då har du använt varenda svordom som finns för då har den bitit sig fast i hälsenan!!! den slår i dörrkarmen den rullar runt!!!..aaa men är de konstigt att man får spel då eller? det är ett jävla hlligång här hemma när jag ska dammsuga iaf..vet inte hur de är för er..

bajs- ja just de ja..måste prata om bajs också..de gör man som förälder har jag hört..
har inte bytt en bajsblöja på ett dygn nu..kanske därför han är så grinig..ont i magen stackarn..
han har ju varit gubbgrinig i 2 dagar..ingenting som duger..maten duger inte..inte filten..inte mamma..inte någonting..
hoppas de går över iaf..är ju så ovanligt att han är missnöjd..

nu ska jag ta tag i monsteret..eller så är de den som tar tag i mig!!!
jag hojtar till om den försöker kväva mig med slangen eller bita av mig hälsenan..

ps gnällde på mamma att hon dammsög tidigt.. men kl är ju bara 9.20 nu så..hehe
och du mamma en mörk natt kommer vi att ha badkar = P HAHA

dagen idag

har varit väldigt skön förutom att Max har varit på dåligt humör idag och igår..men de har väl med amningen att göra..öka mängden mjölk i pupporna..så då kan bäbisarna bli på dåligt humör i några dagar sägs de..eller så är de väl som för en annan..bra dagar..dåliga dagar..men förutom hans humör så har de varit bra..

var ute på en lång promenad i de fina vädret vid lunch..sen gick jag förbi ica och handlade..blöjor..lövbiff..tops..polly *2 ..hmm något mer?? nee.de fick räcka så..joooo en tidning till mig unna jag mig =D vi föräldrar-första året =)


nej nu ska jag se på värdelösa linda rosing..

Fångad av en stormvind..


(snarka gott åt Anders när jag var gravid..HAHA) bilden är retuscherad..la till en extra haka..

Jag drömde nog de för någon dag sedan..för jag fastnade i lakanet hemma så de revs sönder när jag tog mig ur de..så då tänkte jag att jag ska inte kasta de utan min mamma ska få göra lakan åt Max av de..
fick panik när jag vakna ju..vänder jag mig åt ena hållet ligger Max med öppen mun och sover så sött..vänder jag mig åt det andra hållet ligger anders och sover så...med öppen mun också..och snarkar för kung och fosterland..
kanske va han som gjorde vinddragen (?)

Men värst var de nog ändå när jag började snarka som gravid..HAHAH..han fick ta kudden och lägga sig i sannas rum eller i vardagsrummet..meeen ..tyck inte synd om han för de, för de fick jag med göra ibland..tills en dag...när anders kommer hem från jobbet och har med sig öronproppar..åh så bra tyckte han..aa men visst, jag kan ju inte få dom jävlarna kvar i öronen ens..så satt vi och titta på tv i sovrummet en kväll ..anders palla inte länge förens han plugga in dessa proppar för att sova..somna de ska gudarna veta att han gjorde..för jisses.. tror han snarka mer när han inte blev störd av sina egna snarkningar..där satt jag och blev mer och mer irriterad av hans snarkningar..poängterar att jag såg på tv..med andra ord så höjde jag på dosan ..igen ..igen...tillslut satt jag där i denna volym som höll på att spränga huvhudet på mig och ju mer jag höjde på tvn..desto mer snarka anders..åhh så underbara dom var öronpropparna sa anders dagen efter..mm va bra! sa jag och tänke..onda tankar som man skulle behöva bikta sig för,,för att få tänka..men jag gav öronpropparna en chans att visa vad dom gick för en natt..meeeen..de hjälpte då ingenting med denna karl brevid sig..men båda låg med öronproppar brevid varandra och vaknade av varandra flera ggr under natten..för brevid varandra skulle vi ju ligga!!

Nu ska jag äta frukost..


snälla kommentarer

jag har fått va gott folk?..de är min kompis som har kommenterat..
huvudvärk och irriterad!!

lill-prinsen han sover han..och anders tar den stora disken..*skönt*


pratade nyss med min syster i telefon..typiskt så har hon kvanki hemma hos sig så hon kunde inte vara värst social när jag ville de och behövde de..och passande när max sov med..meeen vi ska göra ett nytt försök sen.. = )

funderar på och hoppa i badet, bada bort mina irritationer.. innan unga mödrar börjar på femman halv 7..
sen  blir de 2 smörgåsar med varm choklad *smaskens*

okidoki..så blir de..HAHA

läste nyss min systers blogg..hon är för rolig hon..och mamma som står för berättelsen är inte så dålig hon heller..kommer att leva minst 10 år extra..HAHA..eftersom ett skratt förlänger livet..och jag har skrattat en del..

så jag vill tacka min mamma och min syster och mina syskonbarn för att jag får leva minst tio år extra..
tack tack..

måste bara skratta lite... inte ÅT utan MED min syster lite..vänta..

HAHAHAHAHAHAH HAHAHAH     HHHAAAA HHAAAA HAHAHAHA..

har suttit med ett leende nu i säkert en halvtimme och fatta att de börjar göra ont..
bränt minst 150 kalorier i ansiktet..
och då ska vi inte snacka om gunget som blir ibland när man skrattar..brände nog en del kalorier med de också..

gjorde iordning egen kyckling snitzel förut med ris och extra kryddad bejja sås..mmm..de vart inga fel de..

nu ska jag gå och stretcha munnen..lär väl få träningsvärk annars..

anonym har klivit fram!!


HAHA va ju bara lilla Tindras pappa Fredrik!!
så ni andra läsare behöver inte vara oroliga..de är ingen stalker!!
då kan vi återgå till de normala igen..och fortsätt gärna att kommentera =)

i väntan på besök..
japp marielle ska komma hit och äta min ost säger hon..
HAHA fick ett meddelande i morse av henne där de står att Nelly hade tagit av sig blöjan..oooohh jaa de va en bajsblöja!!! HAHAH stackare att krångla med de inför dagis..kul..

typiskt nu vaknar prinsen..

har precis

sett klart på australia..hyffsat bra faktiskt och då missade jag en del i början..eftersom jag var och shoppade med Marielle och Max så klart = ) på ica klingan = )

Var hos marielle och bjöd mig själv på kaffe.. ; ) och dom stod för sällskapet..hehe..deras kaffe var slut så jag tog med eget..och lämnade kvar påtår till bobby.. eftersom att marielle inte kan dricka kaffe när hon är gravid.. hehenej nu blir de tv

Bara jag och Maya hemma!Grabbarna är på promenad dom..hehe kände inte för att följa med.. slappar i myskläder än.. =)
första ggn jag är ifrån han såååå länge!! * biter redan på naglarna * (5 minuter sen dom gick)

Fast jag är inte värre än mamma när hon skulle lämna sandra till lasse (hennes riktiga pappa) annars är de min pappa som räknas till hennes pappa..iaf så åkte mamma, maritha och sandra till Lasse och dom tyckte de skulle bli skönt och förensgångs skull och vara barnlediga (maritha bodde hos mamma tror ja) (maritha är min moster) när dom lämnade sandra så var dom såååå glada TILLS dom sätte sig i bilen och börja stört grina båda två..HAHAHA...fast sandra var väl visserligen lite äldre än max och så bodde ju sandra med mamma hela tiden..hehe..
Men att hon började gråta de förstår ja inte?
bara att lämna ungen ju..och njuta !  = P

hmm nu ringer lotta-jävel och lägger på när jag svarar..
ringer henne men då svarar hon inte..
säkert ingen täckning  på boshen..
hon kanske vill komma till mig med cp-åkes grejer.. (cp-åke= hennes bror) låter hemskt kanske att kalla honom så men de finns en historia bakom de..HAHA


SIGNALER GÅR FRAM....men inget svar..
det går så jävla

bra för min familj just nu...
vi trodde ju bilen var fixad..MEN  när vi åkte in till karlstad förut så kom de ingen värme som de skulle..ingen värme alls!! VAD KOMMER DENNA LAGNING GÅ PÅ DÅ?? 8,9 10 tusen??kan ju säga att de fanns en som blev måttligt glad i bilen!!! Han vart stölli!!!!
och kul att de gick ut över mig..så nu är han åkte till far sin..

ska se fäbojäntan någon dag med..Anders håller tydligen på och laddar ner den..hade hade inte sett den..

och jag håller på och dammsuger,skurar,viker tvätt,lagar mat och har fått Max till att somna..
usch va irriterad jag är..ska nog bara äta och sen ut och gå..någonstans...bara gå..

HUVUDVÄRK!!!!!!!!

Lördag 14/3I väntan på att Max ska vakna så vi kan åka iväg till stan någongång..
ska och titta lite på ikea..
och jag bliev så sugen efter vi var och titta på lägenheten igår att köpa trädgårdsmöbler till våran lilla plätt..
för vi behöver nya..går inte att ha dom som vi har i plast längre..om man är rädd om livet alltså..hehe..

Tack för designen!!! =)
fint de blev här inne va?

var in till Lillevi igår och fick titta på hennes kattungar på 4veckor.. blev inte ett dugg sugen på en till.. ; ) haha..
men som tur va så var alla tingade..MEEEEN.. hon kommer att få en ny kull i april :P kanske skulle ta en titt då med..kan vara kul för maysan.. med en att kivas och bråka med..

snart börja packa lite saker med här hemma så kan man börja säda ur lite och rensa..kan behövas ibland..man hinner och samla på sig jävligt mck på ett år..

mck som vi behöver köpa nytt och så med..jätte bra när vi har den rätta ekonomin med.. yeeeaaaa...
men men...vi svälter inte iaf..

skriver mer sen

paus

från lets dance..


marielle så här:
nr 1 jag,sanna och max
och nr 2 kommer tv apparaterna
de är allt som betyder nått för han =P
vaddå de var trevligt och träffa carolina iaf..vi då? ;)
jag och anders..ha??;P
jag blev HEEELT själv jag..stackars mig..ni på golvet anders med bobby..där ..där stod jag..själv..utlämnad.. =)

dåliga hjälp har precis slutat..
Max sover för er som undrar..

då blir de flytt också till sommaren..har varit och kikat på lägenheten idag..
fin förutom tapeten i hallen är lite sönder riven av en katt men vi kunde få de fixat utan problem..kanske är bra de för annars kanske maya tror att hon får riva på väggarna hon med och de har hon aldrig gjort innan!
seeen att de inte fanns badkar men de skulle nog lösa sig ändå.. en mörk kväll ; )
har fått ihop lite folk med..eller rättare sagt dom vi har frågat förutom oss själva då som inte har något väl är :
1 jag
2 anders
3 mamma
4 kristian
5 bobby
6 jimmy
7 maria
8 rosa
ska även fråga 2 till.. =)
så finns de fler volentärer så är de bara att säga till..
denna flytt sker nog  sista veckan i juni..


ANONYM..

IGEN!!!
skriv ditt namn..

har nyss käkakt nuggets och pasta..nuggetsena var ju goda men pastan tog jag av för fort från platten så de var lite hårda =/ men va fan det mättade iaf..

Anders hade med sig Bobby förut så då passa ja på och fråga om inte han kunde ladda ner word programet åt åss och de gjorde han..Tack tack*
fråga även om han kunde tänka sig att hjälpa oss att flytta när de blir av och de kunde han med..OM Anders kunde köra honom till kommunhuset till veckan under arbetstid och Anders bara de är väl klart jag gör..han hade ju gjort de oavsett om Bobby hade hjälpt till och flyttat eller inte..så då sa jag att de var en bra deal mellan dom =D HAHA

Var hos sjukgymnasten förut med..
de var antagligen en kraftig muskelsträckning jag fick.. =S
och de går över tillslut sa hon..de va ju tur tyckte ja..så jag fick 3 övningar som jag skulle göra..

efter jag hade varit där gick jag till bvc till lisbet så hon fick titta på max öron..men hon sa att jag skulle smörja med zinkpasta eller något liknande..
och så fick jag ett tips från marielle sm jag skulle gå och köpa men de tyckte inte lisbet att jag skulle använda till "såren" bakomöronen..men jag tänkte ändå titta på de och läsa om de..
Men så fick de bli borago istället..hehe..för skorv ..inte för att han har så mck men..så träffade jag rosa där inne och glömde bort den andra så blir de inte bättre under helgen så får jag gå upp till apoteket till veckan..

Rosa blev iaf med på en espresso =)
trevligt trevligt..

Anders va så go förut och förklarade för Bobby att tv apparaterna betyder mest av allt för honom.. FAST efter mig och Max!!
nu så ligger Mackan och sover iaf..men de rycker mck i han så han vaknar säkert snart..hehe
men han sov från 9.30 till 12.30 förut och somnade kanske 14.40 nu..så de är inte dåligt..


tjooo

Fredag den 13de

  GRATTIS!!!
SYSTER SANDRA PÅ 28 ÅRS DAGEN!!
HOPPAS DE BLIR EN BRA DAG.. BARA 2 ÅR KVAR TILL 30!  men du ser inte en dag äldre ut än 23!!!
DÅ BLIR DE FEST!!


då ska jag snart iväg till sjukgymnasten då.. =/
kommer väl bli skiiiit dyrt detta med mitt flyt  + att de är denna dag som de är..
och så vill mormor att jag ska komma in till stan och hälsa på idag..
men får se hur jag gör..MÖCKE snö ute ju =S

min lilla pojk ligger och ropar på mig så ska gå och plocka upp honom..och hitta lite kläder han kan ha på sig idag..


mumma =P

har precis ätit 2 toast!!

gjorde mig av med min rastlös het förut med..
städade toaletten och handfat med rör osv..phuu..
rensa kattlådan..plocka in disk..
sätte på en maskin med tvätt..
och nu ska den hängas..med sällskap av Max =)
Anders ser på hockey han..vilket INTE jag är intresserad..hehe

aaa måste hålla med dig Marielle..
Max är jätte jobbig.. INTE!! hehe
nöjd mest intill hela tiden..
så jag fattar inte vad folk menar med att de är jobbigt med barn? ;)

rastlös..då har min prins somnat då..

är så rastlös..men orkar inte göra något speciellt heller..och skitväder är de ute med,,
SNÖSTORM!! och de tänkar jag inte gå ut i..!!!

hade funderingar på att dammsuga men vet inte om jag orkar de..ska iaf slänga i en tvätt hade jag tänkt..
städa ju ordentligt i Måndags tror ja d va (?) joo för då skulle jag egentligen vart hos tandläkaren..så ringde dom ju och sa att hon var sjuk så jag fick helt plötsligt massa tid över..så då damma jag..dammsög och skura..
sen tog jag skåpsluckorna i tisdags..och badkaret igår..så då får de helt enkelt bli en tvätt idag =)

ska fixa de på en gång innan Max vaknar..

hej så länge...

tjockpannkaka på G

orkade inte göra nått avancerat!!
så de fick bli "mobbad mat" HAHAH  ;)

då har man haft finfrämmat här idag då..trevligt!!!
=)

ringde om min förlossningsjournal också men de jag sa skulle jag skriva istället och skicka till dom...drygt..de kunde väl lika gärna ta uppg. direkt då..men nej nej..skicka brev och grejer..
så de gjorde jag..så nu ska de bara på lådan =)

sitter och tittar på min underbart söta son som tittar och ler till mig =)
var lite häftigt när jag skulle till mamma häromdagen så hade jag klätt på honom sin fleceoverall och så låg han på filten och vänta på mig ..så när jag gick för att hämta honom så låg han på sidan..HAHA,. lite tidigt tycker jag men..overallen hjälpte nog till men inte dåligt ändå =)

dröjer inte förens de är dop heller..
till er alla som undrar va ni ska köpa., så har Max sagt att han önskar sig en resa till : mamma & pappa och storasyster Sanna till thailand ..och han själv då så klart!!! =DTorsdag 12/3God morgon allisammans!
Min son vakna 06 i morse och ville ha mat och har varit vaken sen dess..
så nu ligger han i sin säng och lyssnart på mozart och tittar på djuren som snurrar runt.. hehe
(sängmobil) för er som inte förstod de..

ska snart ta mig lite frukost och klä på mig eftersom att jag får fin främmat idag..Marielle har vägarna förbi =)
mmm då blir de mycket skvaller att prata om ;)

imorgon fyller min syster år också..haha på fredag den 13de..
och så ska jag till sjukgymnasten imorgon med..pga..olyckan så vill dom göra en utvärdering av ryggen..så där ska jag vara kl 10.00.

känns som det har varit något hela tiden denna vecka..
Måndag- tandläkaren..trodde jag..men de blev inställt så den dagen vart konstig med planerna.
tisdag-föräldragruppen
onsdag-tandläkaren
torsdag-marielle
fredag-sjukgymnasten

just de ja jag har ju inte pratat något om föräldragruppen..verkade helt ok.
trodde först att vi bara skulle bli två men så dök de upp ett par till..och så ska de väl in ytterligare 2 par..så blir kul och se va de blir av detta =D

nej nu har min son tröttnat på mozart...

/simone

Under deras våld!

ja det är precis som de låter..
jag var ju hos tandläkaren och var helt utlämnad under deras våld..MED BORREN!!
tänk va dom kan göra?
fast som tur var så hade jag ju ett par snälla tandläkare!!!

och jag sa som min syster sa..att jag ville ha bedövningssalva och att de räckte så..och då tittade denna tandläkare konstigt på mig och sa : aa men de är ju till för när du ska ha bedövningsspruta..aa okej..men då säger de knak sa min syster sa jag..och då skratta hon och tyckte att jag hade en "elak" syster som bara ville skrämma mig..och att de inte ALLS sa KNAK SANDRA!! hahah..

men de gick  bra att laga hålet utanbedövning men de tog nog 5 MINUTER!!!!!! usch fy..och jag hade ett litet hål då vill jag inte veta hur ont det gör med ett stort hål!! och va lång tid de tar..AJAJAJ..
Så sammanlagt tog allt 15 minuter..så när jag ringde mamma var dom karlstad runt..de hade varit vid sats..
för dom skulle börja träna där sa mamma..när Max blev lite äldre..
aaa då är du  gammal mamma sa jagf..så då står Max och säger till mamma : (ropar) det är en hantel du håller i mormor! och han ropar även : det är en skivstång du får nu mormor!
med andra ord har hon då SÄMRE syn och SÄMRE hörsel då..HAHAHAH

nej nu ska jag bada Max!!!

over and out
/ Simone

here we come (onsdag 11/3)Ja som sagt..så är vi på resande fot igen..till mormor =)
hon ska ju passa honom medans jag är hos tandläkaren =´( *BÖÖÖÖÖL*
SÅ JÄVLA NERVÖS..men jag ska göra som syrran sa be om bedövnings salva ..hehe
kanske hjälper lite.tandl. tyckte inte ens att jag skulle ha bedövning :O

nej nu ska jag packa i hop de sista innan jag ska börja klä på min vackra lilla prins! <3

hej så länge
/simone

VÅRAN HJÄLTE!! (Måndag 9/3)


Ja här har ni våran egna lilla hjälte Madelene!!
hon räddade sin systers Isabells liv i lördags.
Vet inte va jag hade gjort om det hade hänt henne något! Men som tur va så var lillasyster där och kunde ropa på hjälp! Och till slut så kom det en som fick loss Isabelle.. det gör Madelene till våran egna hjälte!! som var så duktig och förstod att hon var tvungen att hämta hjälp.. <3

Samma dag som Madelene hade räddat Isabell så fick jag höra att min kusin hade fått en skoter över sig och ligger på Linde sjukhus..och näst precis en månad tidigare så körde Jag, mamma och max av vägen =( men sur tur är så har vi alla klarat oss..frågan är bara.. VEM GÖR DET INTE?
kan ju inte ha sån här "tur" vid olyckor hela tiden..turen vänder alltid!! usch usch usch....

Min helg för övrigt har varit lugn och harmonisk..inte allt för många tum som gjort..hehe..var ute och gick i snöovädret med la famile igår..men som tur var så hade de inte blivit som värst men de räckte och blev över de som var!! hehe..
lördagen-melodifestivalen + att jag hjälte Anders att renskriva hans prov som skulle vara klart.+ massor av godis för min del :P
fredagen-lets dance,
ja så såg min helg ut..

Idag skulle jag varit iväg till tandläkaren men 20 min innan bussen går ringer dom och säger att hon är sjuk så jag fick en ny tid till onsdagen annars hade jag fått i JUNI!!!!! och då hade de ju blivit jätte stort hål ju!! nej fy...

spårlöst...
du som kommenterade mina pojkar anonymt..glömde du skriva namn eller ville du inte?
för på MIN och MACKANS blogg vill vi ha kommentarer med namn.. tack! =)

kanske skriver mer sen..efter jag har hämtat ut paket som har kommit =)

/Simone

Fredag 6/3Idag har mormor varit barnvakt till Max för första ggn!! =)
gick hur bra som helst..han testade henne som jag hade talat om för honom att han skulle göra..för om han testade henne så skulle mjölken i boobsen bli grädde sa jag och han lyssnade och skulle gladligen testa henne ;)
så medans jag låg i tandläkarstolen och fick min dom på en början till hål som ska lagas till måndag då slog min käre son till :P och skrek..inne på konsum åt mormor så hon kunde inte gå och betala varorna som hon skulle ha utan hon fick vänta tills han somnat om :P HAHAH
efter jag var klar där så åkte vi med på lunch hemma hos henne och de var suuuuper gott..rostbiff och potatis och grönpepparsås..och till efterrätt..hemma bakade mazariner och 2 andra sorter med kakor ..*mumma*
och kaffe så klart=)

åkte förresten buss in..hehe..
gick ju bra..men värsta konstiga chauffören hem iaf..
först han säga..du åka gratis, sen han säga, vart ska do?
grums svarar jag irriterad för att jag höll på och slå ihjäl mig för jag han inte spänna fast vagnen innan han gasa iväg..
de blir 40..hmm okej..
sen när jag kliver av sa han nått på turkisk/svenska som inte ens går att översättas som jag gjorde ovan..men de jag kunde tyda var att när jag åker med han nästa ggn så åker jag gratis ..HAHA

OCH NU ÄR JAG HEMMA!!

Onsdag 4/3Detta är mina pojkar de =)
va skulle jag göra utan er?

saknar Anders jätte mck nu..ändå har han bara varit hemmifrån ca 3 timmar..aa han va hemma kanske 2 timmar efter jobbet innan han stack iväg på årsmöte..skönt att kunna känna den känslan fortfarande efter 3 år..annars lätt att de bara blir vardag av de hela..men man får ha sina trix att de ska funka..
så tänk på de..

en nyp i stjärten på den käraste kanske livar upp eller? ;)
va vet jag vad som funkar för er andra..
eller varför inte bara en enkel kram och berätta va mycket han/hon betyder?
för en dag så kanske han/hon inte finns längre..
och då kommer du ångra dig att du inte gjorde sånna saker..
så enkla och så blir man så glad över dom..
och man saknar inte koa förens båset är tomt.!
mer komlimanger och nyp i stjäten åt folket, röstar jag på!!

Jag är jätte noga med att man säger god natt till varandra när man går och lägger sig..och absolut att man inte är ovänner och går och lägger sig!
man behöver inte vara bästa vänner när man somnar för de, men bara man inte är ovänner..inge trevligt att starta dagen med att inte veta om den andra är sur eller inte..förstör hela dagen ju..

Jag ska iaf ge anders en kram när han kommer hem!

tjingeling så länge
/Simone


Tisdag 3/3Då sitter jag och käkar frukost då i väntan på att min goding ska vakna och vilja ha frukost han med :D
brukar ju vara så att när jag ska äta ska han också de! =) något ni känner igen kanske?

Ska göra mig iordning snart med ska ju till b.m på efterkkontroll..jippie!!

i Söndas hade jag varit rökfri i 5 veckor =) *stolt*
fast fan va röksugen jag är vissa dagar!
men men de är ju bara ett sug..

jaha då vaknade han..skriver mer sen...

uppd.
mmm..nyss käkat mat..hemlagade köttbullar med potatis och rosépepparsås.. :P
de va inga fel de..

var iväg på efterkontroll med och de blev inte den hemska stolen som jag trodde..hehe..hade ju en sån bra förlossning tyckte hon så hon behövde inte undersöka mig :D phhuu..tack och bock tyckte jag ...

hade planerat kläder till Max förut med meeen de blev inte riktigt som jag hade tänkt för jag gick bärsärkargång efter en tröja som han skulle ha men kunde F*N inte hita den..men de va så enkelt att jag hade vikit den så snyggt och lagt in den i garderoben igen..hehe..så den låg framför ögonen på mig ..ungefär..

måste till maxi någon dag med kaffebryggaren för den är ju trasig men jag har garantin kvar på den tror jag..hehe..kan lika gärna ta en ny :P hehe inte den bästa precis men den duger gott och väl just nu när vi inte har så mck pengar..så förtillfället så får jag dricka espresso..absolut inge fel på den men om de kommer hem folk så tar de sån tid och göra espresso och påtår osv..

Har öppnat ett konto till Max med..så han har lite pengar när han blir 18 eller 20 =) fast inte sånt konto som jag och sabbe (fonder) hade på utan ett fasträntekonto..för väl de..hehe..annars så måste man deklarera de för sig sen..och de vill jag han ska slippa..haha..visserligen kommer han väl bli smartare än mig så han förstår sig på hur man ska deklarera vinsten på de men nu slipper han de krånglet :D och så är de bra ränta med :D få se om Anders föröver något då..hehe...jag har min lilla symboliska summa på 100 kr just nu..som att jag inte får ut så himmla mck..utan höjer summan sen när jag börjar jobba ..så de växer och blir mck pengar till han..

ska se om jag kommer att orka skriva ner min förlossning någon dag..
skönt att få skriva av sig känner jag..fast de är bara en massa skit hehe,.men de är väl de en blogg är till för ;)

skriver sen..Max behöver mig =)

/Simone

Måndag 2/3Usch då började de snöa igen då..blää..så jobbigt att dra vagnen i detta väder!!! phuu..men med lite vilja så =)
vi ska ut en sväng i morgon iaf, och då är de väl som värst om dom inte hunnit ploga..


Fick äntligen tummen ur och städa ordentligt idag..eller iaf dammsuga och skura..och så är de dammningen kvar..men ska ju ha något att pyssla med i veckan med :P
som att jag inte har nått varje dag denna vecka redan..
imorgon tis. b.m
ons. planerar jag att gå till kristian och visa upp våran guldklimp!
tor.trygghansa kommer och babblar (funderar på och skita i dom) :P göra som marielle sa!! hehe
fre. tandläkaren i k-stad


Hade Sanna här i fredags med..kul att se henne..hon och Anders stack iväg och hyrde film och sen på kvällen så blev de pizza..fast jag och Sanna delade..hade aldrig orkat en hel..hade ju käkat chips före ;P

Och igår var vi till Anders mamma och käkade mat.. Jag,Anders,Sanna och Max..skoj att hon följde med dit också..


på tal om mat ska gå och kika till min lasagne:P


/Simone