grilla och brasa

har varit på schemat idag =D..

först så går jag till swedbank och tar ut pengar medans jag tölar med rosa i telefon sen när jag kommer hem sätter jg mig en stund på bänkn utanför så Max kan få sova i vagnen lite..efter de hem och laga mat..vilket bestod av fiskgratäng med mos klickar runt om fisken..blev riktigt gott..meeeen de slår inte de grillade vi käkade hos Lars..mmmm va de va gott..riktigt mört och gott..med sallad och potatissallad..och efterrätt ...glass med vispad grädde och blåbärs sylt..mmmm..mmmm...mmmm kan inte säga annat....sen så gick vi ner och kolla på brasan..lagomt mycket folk..träffade rosa som vi stod och töla med..sen när hon gick så satte musikkårn igång och spela vilket gjorde att Max höll på och skrämmas ihjäl i vagnen så de va bara att börja knalla hemmåt vilket också var skönt.. för de va lite kallt..

ja de va våran dag de..

imorgon bär de av till mamma i stan ;)

nu film...

hoppas

att de kanske kan bli nya skor sen..få se va härrn säger..

idag ska vi grilla hos Lars med..gott..gott..

och imorgon blir de tårta hos mamma..*mumma*
hon fyller år i morgon =)

skulle betala räkningar här i går Anders, meeeen de va inte de lättaste när hans it-dosa va på vift..den hade nämligen Sabine råkat få med sig hem..hahah..
så kan de gå..när virriga syster här här =O

nu blir de KAFFE!


gröt med päron & hallon puré

stod på menyn för lilla Max idag.. =)
och snitzel m. klyftpotatis och sås för mig och Anders..

idag va jag och Max ner och hälsade på Marielle och Sam där vi konstaterade att våra småttingar har likvärdiga namn..fast tvärtom..Marielle har sagt Max när hon menar Sam osv. bara x och s som felar lixom..hehe..
men de va trevligt..hjälpte till ch mata Sam och sen va de min goding som skulle ha mat med precis när jag nyss givit Sam mat hehe..men så är de ju..äter någon så ska Max också äta =D haha..
och så liten han va Sam ..hehe
fast de kändes inge konstigt med stl¨på Max för de som jag trodde först..han är fortfarande liten för mg..haha..

2 månader kvar nu så bor vi på gården igen då..med blandade känslor..fruktansvär skönt att komma på bottenplan iaf,..sklippa alla j*vla trappor..och sen 1000 kr billigare i hyra =D

inte många dagar kvar tills vi ska hämta Bettan heller..woohooo...

nej nu blir de lite kvällsmat..


4 månader!!

idag blir Max 4 månader =)
ojojoj fort går de..hehe..


snart slut redan..

ja som de låter..
pengarna som ja va så lycklig över är snart slut..
usch och fy..månaden har inte ens börjat lixom..och pengarna är slut typ?
har ni de så med kanske?
eller är jag själv om detta? ;)
för i sånnafall är de bara ni sätter in pengar åt stackars mig..

ska kanske till Marielle sen ..hon är på sjukhuset med Sam nu så hon skulle ringa när dom kommer hem =)
så de får bli en promenad dit ner tror ja =)
kan behövas efter helgen..hehe..

nej nu blir de kaffe..


handlat..

skönt..vi fick lite handlat idag..eller lite och lite blev en hel del på 1500 kr..tittade efter skor också men fanns ings som föll mig i smaken..eller jo ett par nike skor i vitt med rosa nike märke men de kostade där efter också..ska titta på ett ställe till om ja kan hitta några annars så får de bli dom skorna ändå..allt är bättre än fodrade tennisskor eller urgådda tennisskor från i fjol ..och dom får ja skavsår av..inge vidare de inte..kan ha dom som reserv..

träffade Sanna och hennes mamma och lillasyster där inne med..hon va och shoppade loss inne på gina..så vi stod och prata med Madde och Mira..Mira log som attan hon och så säger Anders till henne, får inte du några kläder du.. och leendet försvann och lilla Mira bara , neeej , och titta ner lite i knät..HAHAH.. så skön..hon tyckte verkligen synd om sig själv hon..hahah..fast hennes mamma instämde inte riktigt på de...för Mira hade massor av kläder sa hon..så åter fick ungen samma goa leende igen..hehe..

Max har precis somnat nu han..han somnade sent idag eftersom att han va med och leta skor till "morsan" så somnade han på vägen hem sen och vaknade ca 20.00 tror ja..hehe..men nu så sussar han så gott..vilket jag med ska göra snart..

träffa förresten en gammal klasskompis förut med på väg in på Bergqvist skor..trevligt trevligt..sa åt henne att gå hem och sätta i gång babyverkstan men den va redan i gång sa hon för fulla muggar! ; ) hehe..

(vet inte hur ja fick till denna texten, säger som mor : jag bara..och så...blev de så bara..för jag har inte gjort nått..)

hjälpte mamma med räkningar och lite på mobilen förut..men mobilen kan hon redan med..de va en funktion som hon blev så himla glad för..och de va att hon kunde zooma på mobilen..( de kunde hon på den andra med) men de visste hon inte om förens idag..hehe..jaha kunde ja de sa hon.. =P

sen fick ja gosa med Tindra med..passa på och ropa på henne och säga att hon skulle komma och gosa med mig..och då kröp hon upp i mitt knä.. *så go så, mosters godning*

jäjä..nej nu är de nog natten för mitt svammel...eller va säger ni?

*måste tilläga* Marielle skicka en bild på Sam när de skulle åka hem till mig och några fler inklusive min syster och skrev: på väg hem..och då skickar min syster Sandra tillbaka till Marielle..naa va go syster..

så snackar jag med Marielle i tele förut och hon berättar detta..jag höll på och dö av skratt...och så säger hon nått liknande är vi så bra kompisar så vi säger syrran till varandra *skrattar* jag vet inte säger ja..och skrattar..men hon måste ha trott att de va mig hon skrev till sa ja..och mycket riktigt..så trodde hon att de va Max..HAHAHA.. ngen skillnad de inte på några dagar och en 4 månaders..haha.. (är Max liten då eller Sam stor?) Min syster hade Marielle på: Simones Marielle..så hon reflektera inte över att de stod Marielle..hahah..ja så ja skratta när ja prata med syster..hahah..hahaha...och kan tänka mig hur Marielle blev med..skrattar..ni är för roliga..va skulle ja göra utan er folket...?


wooohooo

idag är de 27:de äntligen!! =D
de va en låååång månad detta..usch..

idag kommer min lilla mamma och syster Sabine på besök..
ska hjälpa mamma med lite räkningar som ska betalas över internet..så hon kan de tills nästa gång..så fixar hon de själv =D och sen så har mor fått en ny mobil med *fuskit* som hon behöver hjälp med..och va säger ni..

är hon värd de , efter den där bilden?
hahah..joo då..de står lika nu..efter de ja gjorde..jag busa med henne ja med och bytte presentationsbild..HAHAHAHAH..

nu ska jag gosa med min prins!

som sagt

hakan dunkade i databordet, ögonen fastklistrade på brillorna och hade jag inte haft brillor utan istället haft linser så hade de suttit fastklistrade på datorskärmen nu..

de var nämligen så att jag hade min kvällsliga blogg-maraton och tittar över mina favorit bloggar och då hamnade jag på min mammas blogg och va får ja syn på om inte en bild på mig och syster Sandra i pippigula regn ponchos på oxhälja..inte i vårt ess precis om ja minns rätt och med de menar jag att vi hade nog snubblat över någon öl eller 2 =P ..så , ja ni kan ju se själva på min mammas blogg som finns länkad på favoriter..för inte kan ni väl tro att ni ska få se bilden på min blogg iaf!! HAHAH.. men va gör man inte för sin skönhet =D

lill prinsen ligger och sover och dit är jag också på väg..snart...
som sagt har ju min kvällsliga runda på datorn om hjärtat tillåter att fortsätta eller ska jag få mer skräckupplevelser..
men du syrran..du ser för skön ut på bilden..hahah...inte illa pinkat för min del heller.. *skrattar*

gå och möta

team Löfgren sen som är ute och premenixar!!
i de sköna vädret ..fast de är lite mulet idag..men va gör väl de..

ska försöka rädda våran stora blomma här hemma idag med..den är i behov av ny jord..
skulle vilja ha den i en annan kruka med..men de får vänta till jag kan köpa en som kan "andas"
den mår vilket fall som helst bättre ifall den får ny jord..och de behöver alla blommorna här hemma..
ska ta dom viktigaste iaf..

(Sandra) - måste nog köpa skor innan dess..men kanske kan komma in ändå..
men lovar ingenting..får se hur läget ser ut och så..och så ska jag kolla i min almenacka =P hahah..

få se om han ska få lite gröt sen när han kommer hem..ska köpa puré med potatis i nästa ggn.. =)


massage..

masserade Anders vadar förut med..han är ju ute och går och så..men han är ju ingen som stretchar precis..så gav han lite vad massage..och de va gottit sa han =)

nu snart ska jag gå in och lägga mig..ska passa på nu när han somnade skönt i dag..han har ju varit så nöjd hela dagen och då tänkte ja de att det var lugnet före stormen ..men icke..somnade så belåtet så.. =)
fast de gör ju inte jag..har skiit svårt för att somna..har sovit dåligt nu i 2 nätter,,.hoppas på bättre sömn i kväll..(hör att Anders somnat i vardagsrummet minsann ..haha)
men när jag kommer in i sovrummet är de svalt och skönt och andra stunden så är de så varmt så jag håller på och glider ur sängen känns de som..blir alldeles svett..jobbigt värre..

börjar bli nervös för denna katten som ska träda in nästa söndag..*biter på naglarna*
och inte bara för katten..utan stackars lilla Max som ska åka så långt med..inte för att han kommer att gråta och så men för hans stackars rygg..för han brukar ju sova som en stock när vi åker bil *peppar peppar* så får väl hoppas han sover gott denna resa med..om inte annat så får vi väl stanna efter vägen och ta en pupp-paus ; ) hehe..

va skönt de ska bli när han kan äta mat under dagarna och inte amma så mycket..2 månader kvar till han måste ha lite mer än bara amningen..just nu smakar han bara lite ..han har börjat rata gröten som finns här hemma med..han har ju kommit på att puré är ju godare..mango och blåbär de är grejer de..och blöjorna med kan ja lova =D haha...BLÅÅÅÅBÄÄÄÄR skriker de i blöjan..haha..mmm gott de...

jaha va tycker ni om att de snart är lön då?
jag längtar som bara den..har inte varit så här fattig på länge..hehe..usch
27 kr på kortet kvar..inte illa..haha..
måste köpa nya skor denna månaden med..har bara mina fodrade puma att ha på mig..kan säga att de blir j*vligt varmt i dom..och dyrt i längden om ja ska gå med dom..nya strumpor och en massa tvätt blir de då..
blir en dyr månad detta med..måste handla in allt i alla skåp som finns med..usch annars brukar vi ligga med och så men inte denna gång..fast visst är de bra de med..att äta ur behövs de med..men så dyrt de blir då..och s katten som kommer då..fast den är ju själv förvållad..med glädje också =D och för Maysans skull så klart..

nej nu ska jag lägga mig...
natti natt allihoppa..

ps kom hem med lille man nu marielle..och så jag får dricka en kopp kaffe med dig =D

farfar för hela slanten idag

ajja men..idag har vi varit till farfar Lars och hälsat på..tittade så de gick bra med benen...och dom stod han på så fint så..och så var farbror Henrik där med.. =)
han bjöd på kebabrulle och sallad till Anders..*mumma*
va länge sen jag käkade något sådant..delade med Sanna sist och de va läääänge sen..

nu så väntar jag på att Robinson ska börja och att jag ska lägga Max..men han sov så länge förut så han blir nog vaken en stund till..han somnade nog 15.15 förut och vaknade nästan 17.00 inte dåligt de..
och han har varit hel nöjd idag så himla kul =)

nej nu blir de en smootie..
(olika bär, banan och lite grädde med mjölk..) mMmmMMM

Han inte mck mer..

än att slänga fram boobsen och när han ätit klart så tog Anders med sig han till en kompis..får ju ont i magen ju.. hehe..men men de går allt bra..om inte annat så får han väl ringa till mig..
ska mötas nere hos Lars sen så..

nu så funderar jag på va jag ska äta för nått..vi har inte så mck att skryta med i frysen kan ja säga..hahah..
ekar där..
eller ja de finns ju kött och så men är inte sugen på de ju..
vill ha lätt lagat i dag känner ja..men vad?
har ju bara avancerade saker ju..fläskfilé, rostbiff, fisk, kassler (men de käka jag igår) , de är nog de vi har i frysen..sen så är de inte så mck mer i kylskåpet..sallad visserligen..kan ju alltid äta de ju..med lite keso så går de ju..aa så får de bli =) beslutsångest.. hehe..

hej så länge

den beryktade

duschen är nära nu =)
Anders och Max har precis tagit klivet ut i friska luften för en promenad..
själv får jag ta en senare..
vi ska väl hem till Lars sen och då blir de massa sol med förhoppningsvis =P
kan va skönt om jag kunde få lite färg på mig..

få se om Marielle får komma hem snart då..
usch för att ligga där..
men va gör man inte?

nej nu blir de en dusch!!!

idéer..

att ta kvällen och sen få för sig att vakna med lite halv dant humör sådär..då snackar jag om den lilla mannen här hemma som styr mitt liv just nu..tänk att så små kan styra en så mycket?

gjorde kladdkaka förut med..vilket va mycket uppskattat här hemma.. kul =D

och nu laddar jag för att hoppa in i duschen om ja orkar..
fast jag måste och de skulle va skönt men jobbigt att lägga sig med blött hår också..fast visserligen så måste jag inte alls mitt hår kan få bli värre tills imorgon och så kan ja ta en underbar morgon dusch i stället ..
och ta natten nu i stället ..för Max somnade nog för ca 30 min sen..
så kan va skönt att somna samtidigt ungefär..
fast när jag planerar för de så brukar jag ha så himla svårt för att somna..de hade jag igår..usch va sånt är jobbigt..

ont i ryggen och nacken har jag med..har fortfarande ont i mellan skulderbladen efter ja körde åt helvete i februari..eller diket heter de ju.. ; )

nej slut pladdrat..
over and out!

nya bilder

på Betsy rose har jag fått med..en bild fanns nog med för några inlägg sedan men nu kommer de några med på vår lilla ulltuss..och så är de ju lite skillnad på pälsen nu och sen den första bilden ni såg eftersom att hon har fått längre päls nu .. =) se själva :









en liten tuffing är de säger uppfödaren..haha..kan nog behövas till våran lilla mespropp här hemma..säger man buuu till henne så har hon gjort bredsladd över golvet och gömt sig..haha..efter att hon känner sig hemma stadd så ska jag bjuda hem Tindra med tänkte ja..men hmm...vart står jag i listan då?
hon ska ju alltid prata med anusch först..sen maya och nu så är de ju mac med..och sist JAG!! och så kommer denna Bettan med i bilden också då blir de lite kämpigt för min del..hahah..

aja nej nu ska jag gosa med min son...

flera gånger om..

så får jag gå och lägga honom på rygg nu för att han blir så irriterad att han tar sig runt från rygg till mage..hehe ..och mage vill han ju inte ligga på heller..mycket roligare att öva ju =) och från mage till rygg är väl ingen konst de kan han ju sen ca 2 veckor iaf..är ju bara att vrida huvudet lite de så är de klart..meeeen..rygg till mage kräver träning och hård fokusering..och denna armen ska ju undan med..men de går bra..han tar sig runt till slut..hehe..

men nu så åker blöjan på och så blir de nog lite sömn för gymnasten på filten..
skriver mer sen..

sovmorron..

idag klev Max och jag upp vid kvart i 9 =D *skönt*
fast jag hade nog kunnat sovit längre men inte han..hehe..
gick ju och la mig 00.15 ..satt uppe och prata med Sanna och då drar klockan iväg kan ja säga..
och innan jag la mig så plocka ja upp Max och gav han mat tänkte tt jag skulle vara smart och att han skulle sova fram till ca halv 5 eller nått..men nej..han sov nog till 3 kanske sen ville han ha mat igen..men men de är så de..

Anders hittade mitt april skämt till honom i mobilen idag och fick för sig att jag hade skickat de idag..hahah..han bara vi ska ha ett allvarligt snack =) och jag bara jaha aja..snacka ju med mamma i telefon så då fick ja lägga på..hehe..
han: är du med barn eller?
jag :: haha nej vart har du fått de ifrån?
Han: men du skrev ju de nyss.
Jag: nääää
Han : joo , att storken har varit här igen..
Jag: eh nej älskling..då har du fler storkar på vift i sånnafall ..hehe..
Jag: titta datumet på meddelandet..
Han : jaha de va sen 1 april..hahah..

hur de kan bli..han har hjärtat på rätt plats igen kan ja meddela..hahah..nog för att jag vill ha barn tätt men de kan ju vänta liiiite till iaf..hahah..
sen så fattar jag inte hur jag ska kunna älska någon mer så mycket som jag älskar Max..hur går de till ni flerbarnbsförälder?


(på väg ut för någon dag sen ..och trött är han med)

träningspass

stolt kille detta!



      
klicka på de mindre för att se dom stora..

mammas cooooooooola kille!

Mammagrupp..

idag klockan 14.00 ska jag träffa mammagruppen i solbergskyran..( kyrkan?) hmm (syndigt att skaffa barn eller? så vi ska behöva bikta oss?) haha nej då..vi ska snacka dop och puréer tror ja hon sa..fast dopet ju klart för min del så då vill dom väl att man ska dela med sig av godbitarna från de..hehe..vilket fall som helst så ska de bli kul..

Max har somnat på min säng nu han..trodde han låg och oade men icke..han fick snutten och pyssla med så pang..så somnade han..

Lars (Anders pappa) hade opererat knäna i går vilket själva operationen gick bra meeen stort men..bedövningen efteråt tog inget..shit va ont..

aja hörs sen..

Lundmyr of sweden

pytteliten..
klockren body till lilla sam på sina 2 1/2 kg =) de fick bli från mig och Anders..och den uppskattades väldigt mycket tror jag .. kul..men fick ju massa saker av dom när Mackan packan kom..=)
de roligaste är att de är stl 40 men jag tror den kommer att bli för stor ändå..hehe,,
sen köpte syrran en liten body till han och den va i stl 50 och den var lika lång som pytteliten var.,konstigt de där med storlekar..

(Marielle) de kändes inget konstigt med att se Max förut..alltså storleksmässigt..men de kan ju att ha och göra med att jag inte höll i Sam och att dom inte var brevid varandra..hehe..
blir nog skillnad sen när ni kommer hem..vill att ni ska komma hem nu ju..men men..först se till att han blir bra..=)

och jag är lika tråkig med att tjata om att jag vill ha min Bettan nu..NUUUUUU..
(åke kom ne nuuuuu) haha minns ni den reklamen?

Max somnade här vid 17.35 och tror de blev för natten..han va helt slut efter att ha varit hos mormor och pratat med en massa..med moster Sandra och kusin vitamin Madeléne och sen så fick han mormor för sig själv och då menar jag helt själv eftersom att jag va och titta på när Sam solade..lill plutten..^^ blev lite nervös att han höll låda borta hos mormor men de hade gått bra sa hon..han hade sussat så gott så..
sen bärde de iväg hem och väl hemma så fick han sin beryktade blåbärspuré..OJ va gott de va..MmmMMmm...MMMmm..lät de i han..hihi..sötnosen våran..

tataaa


(busar med pappa)

just ja..mamma fick höra in real life när Max skratta som bara den..hehe..och
de hade någon diskussion med som jag inte förstod..hahah



god mörn!!

nyvaken och yrvaken!
fast inte desamma för min lilla prins som behagar att oooa tidigt tidigt på morgonen..han testar så att röstresurserna finns kvar dagen efter med morgon sång för mig..typ: iiiiiiiaaaa oooaaaa aaaaaiiii nått sånt..men nu när jag är vaken så är han knäpp tyst sittandes i babysittern och suger på underläppen =) sprattlar lite lätt med fötterna så de kommer igång ordentligt..hehe..han kan få upp en jävla fart nu med babysittern..och han är lika förvånad varje gång..för han har precis kommit på att på nått sätt får han upp farten men han vet inte riktigt hur..så när de händer då jävlar gungar de..

usch igår hade jag ont i huvudet heeela dagen .. de va en sväng vid 16 som d försvann men de kom tillbaka =( har kännt lite aningar om att jag kommer ha lite ont idag med... de lixom pulserar vid sidan av ögat och spränger så att jag blir alldeles tårögd..skit obehagligt!! ibland när de kommer så kan jag inte ens prata samtidigt utan de gör så ont..någon som har haft de samma någon gång? (diagnos okänd)? ; )

inte nu till helgen men nästa helg tror ja de är som vi ska hämta bettan =)

vilka ideér!

Max har fått för sig att de är han som bestämmer här hemma..han vägrar att ligga på golvet och relaxa..han vill inte sitta i babysittern..nej nej..gud så ensamt de är då..han ska bli buren , helst hela tiden..har jag tur så kan han ligga på golvet en stund så jag kan få vila armarna..sen har han fått för sig att han kan bara somna om han får amma..och vaknar han av att jag ska lägga ner han..ja men varför inte äta lite till då..finns säkert en slurk kvar att få ur mina tax öron =P och de går ju inte äta när tv är på heller! nej herrugud så irriterande den kan va enligt mannen själv... phuuu...

nu gör han sig hörd i sovrummet så jag ska ploca upp tha man..


trodde inte mina ögon

imorse när jag läser på tele(trodde ju inte att de skulle bli så snart riktigt)..Marielle åker till BB sen så får jag en bild på den lille som gjorde éntre =) Född 05.08
Sam 2585 g och 47 cm lång och detta ser jag halv 7 på morronen..så inte länge efter med andra ord som han blev fotomodell redan..hehe..de får vara kvar 1 vecka trodde hon..
någon som har förslag på va jag kan köpa?
tänkte kanske på nödvändigheter eller? hmm aa vi får se..

snart dax att byta blöja här hör och ser jag =P hehe


(måste ju lägga in en bild på när Max var 1 dygn gammal för snart kommer han att se jätte stor ut gemfört med Sam ;) haha så titta och sug åt er )

en liten promenad..

blev de idag..men inte så lång för min del..fast för Anders,Bobby och Nelly så blev de en bra runda..jag han till grusvägen till lassehall..eller ja jag kom en bit in på grusvägen..dit som jah alltid gick med Ludde-mannen =) så jag mötte upp dom där sen så gick vi till Lars och fick lite kaffe ..trevligt trevligt..Max sover fortfarande han.. sen vi gick därifrån..och de va ett tag sen halv 2 eller nått..

käkat mos med korv idag fast moset blev lite för starkt men what a fuck de gick ner iaf.. =P


godisråtta!

är mitt namn!
haha..har ätit godis nu i 2 dagar..men så gott de är..
får ta mig hårda träningspass till veckan =P hehe
någon som ska med på lite powerwalk med mig och Max?
så hör av er bara =)

var ner till Anders pappa förut med så han fick klämma lite på Max..
han ska operera knäna imorgon..blir grejer de..usch..
Henka kom när vi hade gått precis med..va ju synd att inte han kunde träffa Max lite med..
men men kommer fler ggr..

robinson ikväll klockan 20.00
har bara följt de halvhjärtat..men ska försöka komma in i de..


lördag morgon..


(GRABBARNA lÖFGREN)

va tvungen att titta så de va lördag ..dagvilsen som jag är..hehe..
jaha som vanligt är pojkarna Löfgren ute och promenerar =) *skönt* han tänkte ringa till Bobby men han kom på att dom har sovmorron där borta ..hehe..

stackars Marielle har åkt på havandeskapsförgiftning IGEN..brukar va vanligt att man kan få de med första barnet sen är inte risken så stor att man ska få de igen..MEN Marielle lyckas väl med de stackarn!!
fast hon är i v. 38 nu eller så har hon 16 dagar kvar (enligt hennes beräkning) och de är ju den vi hoppas på så klart..och de ska bli en liten Sam =) om de inte kommer ut en flicka trottsallt ändå..hahah...

någon som har en vagn med svängbara hjul där fram som ska sälja den billigt?
vi är ute efter en..eller.host host..jag är ute efter en.. =P
men den andra blir lite trögstyrd när man vänder den om..

jäjä..såg min syster logga in på msn så ska ringa henne..

TAA TAAA TA TAAAAAR

lever men det är inte mck mer än så..

är dunder trött fast ändå inte..är nog bara kroppen som är trött ..
käkade nachos förut med..mmm..gott gott..och fick ha de för mig själv med förutom sallad och sånt då för d ville Anders vara med på..fast han hade räkor till..han smakade lite på köttfärsen men han är ju inte så förtjust i de så..men ja tyckte de va super gott..köpte med guacomole dipp som jag smaka hos Helena första gången..så den fick följa med vagnen när vi handla=)
men de är knapert nu så här i slutet av månaden..fast skönt att jag får b-bidrag på måndag..fast ska betala några räkningar på de med..har några små som jag kan täcka barnbidraget med..

ca 2 veckor kvar tills Bettan anländer med =) wohoo..
lite pirrit..meen bara vara positiv...hehe

herregud va denna dagen gått fort tycker ja..
rättare sagt hela veckan har gått fort men de är nog bara för att de va stor helg sist med massa röda dagar och så..

skulle få nummret av mamma till Barry förut med..för han hade något nytt eller va de va och så ger hon mig ett nummer där de svarar.. välkommen till 3 kundtjänst du talar med Hassan..
och ja var ju beredd på att Barry skulle svara ja..så jag bara: ehh hej..jag har ringt fel ja..
han: jasså men jag kanske kan hjälpa dig ändå?
jag: nej de kan du inte!
han: är do säker..va ville do?
Jag: men jag ringde fel..mamma gav mig fel nummer till en person..
han: okej då..
jag: aaa hej då..
han: hej rå
så kan de gå när mamma ska skicka dig ett nummer.. HAHAH

nej nu ska jag borsta tänder , kissa och krypa ner brevid AAAndusch (tindras svar på Anders ;)
nattilinatt


(jag och Mackan bloggar)

natten snart

är så trött hela tiden..men kommer lixom inte till ro..Max har nästan nyss somnat efter all gråt av utmattning så somnade han till slut efter att jag fickk ställa mig upp och gunga lite..fast de hade inte behöft gungats utan bara att jag stod..hehe..

prata med helena lite förut om gravida och några där till..hehe..


jaja nej nu ska ja ta mig ett varv i lgh..och på datorn.sen natten =)



(tröttis somna med tumme härom dagen =O

bvc

var till bvc idag..och där var de mycket folk kan ja lova..
till och med så eva fick hjälpa lisbeth lite..så vi gick in till henne efter ca: 45-60 minuters väntan..phhuu..
men Max va jätte snäll hela tiden..fast han var super trött..


6405 g
63 cm lång (som sist)
42,5 cm huvud o.f (tror ja)

men de mätte på olika sätt märkte ja..för lisbeth  drar jätte mycket i benen på Max när hon ska mäta så han brukar alltid bli sur medans eva bara stötte till benen typ..
hans kurva hade sjunkit liiite till..men ska se efter ett par veckor igen om de är nått galet..just nu kan de va så att de håller på och stabliserar sig..

körde Sanna till bussen förut med..hon va hemma och skulle in till karlstad till en kompis men orka inte gå ifrån sig och ut till bussen med packning.. och de förstår ja..är en bit..(hon bor typ på landet)

ska rensa en massa parfymer som ja ska kasta med..sånna som jag tröttnat på och sånna som är gamla..och sånna som ja inte tycker luktar gott längre..men de tar imot att göra de.. =(  hehe

mmm

va skönt de va med rena sängläder..haha låter som att ja aldrig byter men trooo mig de gör ja..känns som ibland att ja aldrig kommer i kapp med de gamla sängkläderna som ska tvättas..

bvc idag..

och

ica glömde ju massor där..fast ja har nog inte råd och köpa allt som vi borde ha..
utan vi får prioretera <- (stavning?)

nu ska jag ge Max mat =)


det blev

rent i sängen iaf =)
men blev så j*vla irriterad för ja hittade inte ett örngott som ja skulle använda..vart fan har de tagit vägen??
med mitt flyt så ligger de säkert i ett påslakan eller nått..

Mackan är vaken än han..han sitter och tuggar på en bitring som har legat i frysen en stund..mycket uppskattat..när han väl får till de annars så blir han galen..och då menar jag galen..tills han får den till munnen igen..ungefär så som i robin hood..med tummen..fast Max skriker ju inte : det är robin hood jaah vill ha!!
utan GAAAAAAAAAAAHH aaaaaaaaaaaaaa..BAAAAAAAAAAAAAA


rent hus

är beroende framkallat..
efter man har sett de så vill man bara få de kliniskt rent..men igår städade ja badrummet iaf =)
måste ta och städa spisen någon dag med..förbereda lite inför flytt städningen..ocj jag vill få upp lite kartonger nu..så vi kan bära ner en del av sakerna till förrådet..

måste ha ett par nya skor också..har bara fodrade tennisskor..lite varmr kan jag säga!!
så de får jag nog ta mig råd till..

nej nu blir de att se på rent hus igen!!

välbehölig..

tupplur!!
somnade en stund nu på eftermiddagen..och den tuppluren var mck behövlig!!
har haft Anders mamma här i dag 2 gånger..först så kom hon en snabbis..var kvar kanske här i en halv timme sen bärde de i väg och byta till sommardäck..sen så tyckte hon att de gick så fort så hon kom upp igen..vet inte va klockan va när hon gick.. men då somnade jag iaf..och vakna nu.. =)
jag ammade Max innan jag somnade och han sover fortfarande..

åhh känner att de luktar rök inne med..
anders mamma röker så de har gått in i lägenheten..
fan vilket luktsinne man får när man slutar röka alltså,,.om inte annat så känner man nog rökdoften bättre när man är röksugen med...fick ont i huvudet av doften iaf!! usch..

fick tingningskontraktet föut.. yippie..

borta

mamma: simone jag behöver hjälp, krysset är borta!!
jag: gnuggar mig i ögonen och tänker..krysset är borta?
mamma: aaa kan du hjälpa mig?
Jag: mm visst´..men vilket kryss?
mamma: de på datorn..
jag: HAHA.. du är otrolig..du fixar till saker som inte ens ett proffs skulle kunna..och då menar ja inte bara datorn alltså..

utan de händer många saker kring mor..haha
och så säger vi till henne att våga lite..de ska gudarna veta att hon inte vågar men ändå så lyckas hon få till de på nått vis.. *skrattar*
och mamma säger : men jag gjorde ingenting utan jag BARA: =) HAHAH och så blev de så..

ojojoj..halv 7 imorse fundera hon på om de va någon vaken som kunde hjälpa henne..hahah


ONSDAG

nu går allt veckan fortare än fortast iaf!!!
bra de för jag vill ha hem våran lilla kissebebis..försöker att inte tänka på  henne men de är inte de lättaste..tänker ju minst 1 gång om dagen på henne..men jag har ju denna underart fina  katten och lägga ner min energi på istället:


 

chokladpudding.

gjorde iordning lite chokladpudding till oss men Anders tog kanske 2 skedar eller nått sen fick ja resten..hehe..mums =P

min stackars mamma var på akuten förut med..krångel med hjärtat..usch usch..måste varit för att hon saknar mig som de tog ett extra hopp =P ♥
nej då..hoppas de löser sig de där..usch otrevligt när hjärtat krånglar och man inte vet va de är och så men tror att hon blev lite lugnare efter hon varit hos en läkare som konstaterade att felet låg hos mamma eftersom att hon inte hade hund..haha..var en läkare med humor..och så ska de va!

Max fick en skrikattack förut men inte som igår..de gick fortare över denna gång..men någonting är fel iaf.. för annars är han ju så himla nöjd och glad hela tiden men nu så är de inget annat än en lessen bäbis =´(  men bara hoppas de blir bättre..ska ringa lisbeth imorgon om tid för kontroll..


 (påsk)


måste

sätta mig och ringa runt..men orkar inte..

folksam
adressändring
a-kassa
agria

de är väl dom jag ska ringa men alla tar väl tid och komma fram till..och inte lätt att ringa när Max ligger och övar på sina toner som skär i hela öronen.. haha..

Mamma fick höra när Max skratta förut med..va väl på tiden..annars när man ska låta mamma lyssna så slutar han ju..så var de för syrran med när hon ringde om issa och madde och mamma skulle höra något så slutade dom..



HAHA !!
 lite rolig bild tycker ja..

sovmorron för oss alla..

tills klockan var halv 8 för då hade en terrorist tagit över våran hemtelefon..
de var nämligen så att Anders försov sig så bobby ringde hem och skulle efterlysa honom =)
Annars hade han nog sovit en stund till ink. JAG!
jaja de hade nog inte handlat om så himla många minuter..
bra att Anders kom i väg iaf..

Jag möttes av en pig och glad unge i morse iaf..och som nyss vaknat nu =)
så han sitter brevid mig i babysitter och ler och håller i sig i båda fötterna ^^
så goOo..

dagens påminnelse:
tackkorten ; )

påminnelse till mig:
- att handla
frimärken
kattsand
sköljmedel
vet att jag glömt något men..

kloka ord!

Fattigdom är inte att äga lite 
- utan att sakna mycket.


Det är gott att ha medmänniskor 
- men det är av motmänniskor vi har mest att lära.















=)





jobbig kväll för prinsen



tror han har haft magknip nu på kvällen för guu så lessen han har varit =(
kanske ont i magen pga pureérna (?)
men nu sover han gott efter en timmes gråt och lite amning i sista skedet..
tänkte att jag inte skulle amma ifall de va magknip..så blir de ju inte bättre av de..men han somnade gott iaf.. stackars min lilla prins..

träffade

Malin på ica..hon är inte ensam om röksuget..usch va jobbigt de kan va..

idag har ag dragit ut lite bilder på Max som ska in i albumet =)
sen så fick ja byta ptron i skrivaren trodde de skulle vara lite krångligt men icke..hur enkelt som helst ju =)

Max va så himla övertrött förut så han knappt kunde smna men när han väl lät sig själv somna så sov han 2 timmar..skönt för han =)
köpte päronpuré åt han förut med =P

har renskrivit Anders prov också..



poserar på mage =)

vad ska man göra idag då?

har ingen vidare lust till någonting heller..men att bara vara inne?
usch de blir jobbigt de med..

på torsdag funderar ja på och gå iväg och mäta och väga Max..då var de 3 veckor sen..och skulle komma tillbaka inom några veckor sa hon för att ta en titt på vikten..eftersom att han gick neråt på kurvan..men den går nog uppåt nu med lite smakisar =P hehe..och amningen då=)

påminnelse:
Mamma du har brev som du ska få utav Sabbe..
och Sabbe glöm inte att ge mamma breven =P
så nu har jag påminnt dig iaf ^^

snart dax att börja packa lite grejer med..
som går att bära ner till förrådet..så slipper vi springa så många ggr för små saker iaf..
hoppas vi kan komma in i den nya lägenheten lite tidigare..några dagar iaf =)
måste ringa till adressändring med..usch då blir de pengar där med..och å kom denna tv- avgiften med.. (onödig)!!!

fick göra om föräldrapenningen med..så jag blandar lite med lågbetalda dagarna..så jag inte bara får 3 månader med jätte lågt betalt..nu hamnar jag någonstans mitt i mellan iaf..inget yetset liv för de men lite bättre iaf..haha..
hoppas de funkar bara så att de inte blir något kångel nu när ja ska få pengarna ..hehe..

sen måste jag ringa folksam och skaffa en ordentlig försäkring på Max.. just nu har han gravidförsäkrinngen..och alla ringer och tölar på mig..olika försäkringsbolag och vill komma hem och dejta mig..jag bara.. : men snälla jag är redan upptagen..testa någon annan ; ) haha

vilken lyx

jag har haft denna helgen på morgonen..grabbarna är ute på promenad idag igen =)
synd bara att jag inte orkar gå och lägga mig igen..
men fick sova en stund extra förut när Max var vaken ändå, för Anders tog med han och gjorde frukost..

väntar

på att Max ska vakna och vara hungrig..men efter purén så kanske han sover jätte länge ..vem vet..hehe..nej då han fick inte så mycket..utan bara så att han fick smaka iaf =)
som ni såg i inlägget innan ..

nu så är mamma på hemmaplan igen..ringde till henne nyss och då hade hon precis kommit  hem sa hon..tänkte så att hon slapp och stå ute i mörkret själv men då hade hon hunnit med en tidigare buss än sist ..var ju skönt för henne ^^

Nu så håller vi på och får ut tackkort till alla som var på dopet + några bonusar..som får kort ändå =)
så om alla kan ställa sig i lugn och ro i kö så kommer alla att kunna få ett som vill ha ; )
finns bilder på de blivna mamman och pappan också om ni vill ha men de kostar de =P
här är ett alternativ :



finns möjlighet att få annat kort också..var bara ett alternativ ovan.. =P hehe

nej usch nu blir de nog att borsta gaddarna och sen inta liggläge..
så natti natt readers..

mangopuré



Första smakisen för Mackan!!
och de var från mormor...och de va uppskattat..

rastlös och orkeslös

de är mitt namn just nu..vill så mycket men orkar ingenting..
är helt slut känns de som..

sen vill ja ha hem min nya bäbis = )
läääängtar..

inge roligt finns de att titta på heller..och inget på datorn..
Max är bara gnällig just nu..fast han har sovit och fått mat..så de är ju kul..
han ska få bada sen iaf.. =)

tittade

igen på syrrans blogg på issa och madde..va söta påskkärringar ^^ .

Max ligger och sprattlar naken på filten han..och pratar en massa =) hehe
igår så vände han sig från rygg till mage men de fanns ett problem..
han fastnade med armen under sig..hehe..men de dröjer nog inte länge innan han kommer på hur man gör för att få bort eländet där ifrån... =P
och nu när ja tittar på han ligger han på sidan och biter i sin body som han har fått tag på..
frfån mage till rygg har han vänt sig ifrån några gånger.. =)

nu blir de hänga tvätt..

Ensam tid med Maya

jajamensan..
grabbarna är ute och går =)
så då får ja vara ensam med lilla maysan..ska snart ta och bortsta henne..
hon ligger på rygg brevid mig.. =P så söt.. (här i fotöljen)


vad som står på menyn idag vet jag inte någon som har något förslag??

faser?

ja de kan man undra..
först så sover han jätte dåligt på natten si så där varannan timme vakna..men nu är natten lugn..fast då ska han vara ledsen på kvällen istället och bli övertrött så han inte orkar med att ens äta!! och de är inte likt han..för er som vet ; ) hehe..han har somnat nu iaf.. efter att han har varit vaken i säkert 3 timmar..och varit huuur trött som helst..kolla fall han hade feber men inte..37.7 hade han..jobbigt att gå påsk kärring =P hehe,,
tyckte nog ja med som somna så skönt i bilen hem ifrån sabbe ..
nej nu blir de natten för mig med..super trött ..

hörs imorgon

påsken

ja de var lyckat..sabine bjöd på god påsk mat och hemmalagad äppelpaj som var super god.. böna solstrålen själv tog vi en liten promenad med..så hon fick gå lite påskkärring =) och hon var så fin så ..
se här :
 och  och  

(klicka på bilderna för att se dom större)

nu är de robinsson på TVn med..men har ingen lust med de..
har badat Maya idag..så nu är hon så fin så =)
hon är ju så lättskrämd av sig Maysan så när ja bada henne så råka fotfilen glida ner från kanten och hon blev så rädd att hon hoppa..och hon hoppa över mig..tror hon vart så chockad själv av händelsen så hon satte sig i hallen och hämta andan,.HAHA..

och åter igen GRATTIS!


SABINE 24 ÅR!!!

då var de påsk då..
ska till Sabbe sen och fira påsk och födelsedag..
och gå ett varv med böna (tindra) så hon får lämna några påsk brev..=)

nu är mina pojkar ute och går en promenad..
så jag ska snart hoppa in i duschen..skönt..i lugn och ro.. mmmm..

GRATTIS!



MORMOR 68 ÅR..!!

och imorgon så är de Sabine som fyller år =)
men de är imorgon de..hehe..
köpte en liten grej..men inget speciellt..och sen en liten sak till Tindra..men inge speciellt de heller..
de får bli nästa ggn istället..


nu snart är de kvällen med..men Max somnade så sent idag..ca 23.10 och han var så trött att han inte kunde komma till ro ens..plutten..

nej nu blir de en sista rundgång på nätet sen sova =)
natti natt på er läsare..

besök

idag har rosie varit här =D
och så hade hon med stenar som hade olika betydelser..
så himla annorlunda och roligt..
och så bjöd hon på sockerkaka med citron.. mmm..va go.. *tack o tack*

och så snart kommer Max farmor =)

nu pratar ja med syrran..taa taaa

på lappen läser jag (trummvirvel)

BETSY ROSE!!!!








hoppas bara att de inte kommer bli något problem mellan henne och Maysan..
men de ska nog gå bra..
hur kommer detta sluta tro?
måste ju ha en pojk med =P
haha
blir huset fullt med bäbisar..nej nu får vi ta en i taget..såå..hold your hourses!

Mackan sover och Anders är ute och går..tror han har gått vilse..han har nog varit borta i 2 timmar iaf..hehe..kanske har gått hem till någon..eller så är de ingen dålig tur han tar..

Rosa kommer upp sen och hon skulle ta med sig sockerkaka med citron i *mums*
så då står ja för kaffet =D

saknar min mamma också..hon är inte på hemma plan nu, utan hon är på vift ; )
ska nog ta och ringa henne..

hej på er så länge..

hjälp mig att välja nu!!!

nu har vi bestämt oss att Maysan här hemma ska få en kompis men ja har beslut ångest mellan 2 st se här..detta är Betsy rose: enbart svart på huvud och svans..en liten svart på bröstet.. svart-vitvan




 

och bianca: svartsmoke-vit van





måste bestämma mig nu..

FÄRJESTAD..CHA LALALALAAAAAAA

woooow färjestad tog guld i går =D
shit va spännande de va de sista minuterna
brukar vanligtvis inte titta på hockey men de är alltid kul och se om dom tar guld =D

nu ska jag snart ta mig lite frukost..blev sent idag..09 gick ja upp och då diska ja de första ja gjorde..aa just ja jag slängde i en tvätt 07 i morse som ska hängas med..
sen så funderar ja på och bada maya idag..får se..
nej flingorna lockar..

  
  

vad hände?

satt och väntade på unga mödrar och va händer?
vänner sätter i gång!!! va?
jaha de va bara att ta sin guldklimp under armen och hoppa in i badet för han kissa hej villt här förut..när han låg på filten =D så ett bad fick de bli..

nu så är de SM-guld som gäller =D hehe..inte intresserad egentligen men lite intressant och se om de blir guld eller inte..hehe..kan ju va kul..minns när dom fick de sist -06 minns du sandra?
vinnar rundan..den ni!! ;P haha
Anders var i kärr då han med jimmy och maria m.fam. så jag tog min kos och stack upp tll filipstad och slog runt..hehe..min syster var nämligen barnledig =D så vi passade på och snubbla in i gröna butiken.. sen så hem till henne och kolla på hockey..och dom vann så vi tog av..oj minnet blir suddigt..black out..attans..annars hade ju jag kunnat berätta för er va som hände egentligen men som sagt.. svart eller nått!! jag vet inte ? (yrrol)

2 tillägg..

på dopgåvor..(skrev till de på förra inlägget också)
fick ju så himla mck ju!!!

1 påskägg med mangopuré i
1 stickad tröja =D

idag blev de mousaka här hemma..men potatisen vart inte riktigt färdig men vi orka inte vänta..heheh..slank ner ändå..sen så ringde min kära syster från filipstad och berättade att hon skulle göra äppelpaj..så till efterrätt så har vi blåbärspaj på bänken som svalnar =D hehe

olika tider

på detta våra bästa år hela tiden..blir tokig..visserligen är de så dåligt att de blir något man måste följa..men jag följer de i perioder..som just nu är de på TV:n märkte ja..

snart dax för lunch med..va ett tag sen ja käkade nått..
så de får bli lite purjo soppa med baguette =)

äntligen onsdag



denna vecka har gått långsamt tycker ja..fast när man kommer till onsdag så rullar de på..

har skrivit ut en massa bilder på Max och satt in i hans ramar som han fick av ..Mamma,sabbe,sandra och jeanette de är ju så bra för vi har ju en fotoskrivare..så vi "framkallar" de vi vill =)
har även grejat med tackkort osv..
sen så fick han ett album av sandra som vi har satt in dopbilder i och så ska vi få några av sabine medså då kan de bara vara dopbilder i de albumet..
vi fick ju en del kan försöka få med allt här..

4 fototramar
1 album
1 huvhanduk
1500 kr och så har ja handlat för ca: 500 kr  kläder (1 pike, 2 set med short+linne, solhatt, bodysuit och 1 kortärmad body
1 mugg
2 haklapp/dreggellapp
1 elsa beskows allt i ett.. (tallrik,djup tallrik, mugg) i blåbärsskogen
1 elsa beskows bestick
1 tavla
5 t-shirt
1 väst
4 tröjor
3 spargrisar
3 gosedjur
1 ängel
1 fabler bok
1 lapptäcke
1 påskägg med mangopure i
1 stickad tröja

hoppas ja inte glömt något..

sen så ska vi köpa..hittar nog en del på ikea sulle ja tro =)

•min första bok
•fotoalbum
•fotoramar
•sängkläder
•ev. smycke
•tavlor
•böcker

ja vi får se va de räcker till..

 

JAG VILL VARNA ALLA KÄNSLIGA LÄSARE!

Magsjukan vandrar runt bland folket i grums..och nu har de slagit till i våran familj..
Sanna spydde nämligen i söndags kväll första ggn vid ca 22 tiden..men kände inget under dagen eller så..sen fick ja reda på ikväll att Nelly också hade spytt..så sprita allt ni tar på!! (inte riktigt allt men..ej ätbart rekomenderas)
själv så började ja känna lite konstig känsla i magen förut jag med men inget som har resulterat i något iaf..hoppas verkligen att det inte gör de heller!!  för att spy och amma är nog inte så roligt...

jaha pojkarna sover och flickorna vakna..
som de brukar..hehe..

gjorde potatis och purjolöks soppa förut
vart väldigt gott..med fullkorns baguette =P


nej nu ska jag ladda för natten ja med..
borsta gaddar och så..


mat

skulle laga mat förut men så öppnade ja kylskåpet och va finns inte där om inte tårta!!!
mmm..så nu ska ja ta nya tag med mat lagningen!!


bilder från dopet!

klicka på bilden för att se den större..



                                                              
   
   
   
   

JAG VILL ABSOLUT TACKA ALLIHOPPA FÖR EN SUPER TREVLIG OCH BRA DAG!
VI ÄR JÄTTE NÖJDA, HOPPAS NI OCKSÅ ÄR DE..
OCH ALLA PRESENTER SOM VI HAR FÅTT ÄR JÄTTE FINA..
ALLT KÄNNS JÄTTE BRA!

ETT SPECIELLT TACK TILL MAMMA!!
SOM HJÄPLTE OSS MED ALLA FÖRBEREDELSER OCH SOM BAKADE DE UNDERBARA SMÖRGÅSARNA OCH TÅRTORNA!
♥!DU ÄR GULD VÄRD! ♥

2

återbud och 1 som inte svarade alls..
+ flickvänner/pojkvänner har tillkommit på listan ..hehe
så ser gäst listans ändringar ut hitills..

har varit och dukat idag som sagt..och vi dukade varje plats så vi kan nog plocka bort några imorgon skulle ja tro..men de är lättast att göra de när alla satt sig och så..sen har vi dukat ett barnbord till unfgarna där de får plats 2 vuxna på kanten intill vuxen bordet..så de blir nog bra de..

försöker få Max att somna med men de funkar inge vidare..hehe..
så får ta till andra åtgärder..

natt natt

GE MIG...

godis nån?? CHOKLAD!!!
gaah så sugen ¨på allt!!!
röksugen,godis sugen ALLT ALLT ALLT..mest röksugen!!
skulle nog kunna göra vad som helst för att få hit någon som röker känns de som..men de ska inte ske så ni kan va lugna..men så gott de hade varit..fast om jag skulle ta en cigg nu..så skulle ja dö..ahh de är sant!! för att den ciggen ger mig cancer.. usch ..och de vill ja ju inte ha.. (måste intala mig de iaf..hehe..inte för att någon propaganda om att rökning  har skrämt mig förut men kanske gör denna de om jag intalar mig själv att jag kommer att dö av cancer om jag röker 1 bloss..fatta..1bloss/cigg och vipps så är ja dö..) gråter jag vill inte..fast jag vill bara testa lite..bara lite..käna röken fara ner lixom..mmm..
NEJ FY VAD ÄCKLIGT!!
fast ändå..och dra ett bloss sedan ut lite genom näsan..ohhh..nästan känner lugnet genom fantasin..
KAN JA HÅLLA MIG IFRÅN NÄR JA HAR KÖRT AV VÄGEN SÅ SKA JA INTE ROMANTISERA OM ATT TA ETT NU..
fast hade man kunnat köpa lösa cigg så vette fan om jag ha sprungit till affären nu..i stället för att ta bilen..MEN de finns ett hinder..ja kommer att dö!!!!
plus ett till..de ligger en liten, liten underbar varelse på filten i vardagsrummet och säger: ooaawwhh..oohhuuugg..hade de inte varit för honom så hade jag varit iväg nu eller rättare sagt så hade jag nog fortsätt att rökt.. fast visserligen så räcker inte pengarna till ändå..

GALEN!!!!!!

då har

vi haft Sabbe och Siv här..trevligt,.vi fick en ask med sjöfrukter (choklad)  och sen en liten dress =) så söt..hehe..

så nu står Anders och lagar mat..kyckling utan glas och potatis =)
och Max ligger på filten naken ..

och jag..ja jag sitter ju här och skriver ja..

vi ska ner efter maten någon gång och lyfta bord ..fixa lite innan imorgon..inte kul och stå med allt då..ska ju vara där innan och fixa imorgon med men då får ja hjälp utav mamma =D




äntligen..

har Max förhoppningsvis somnat för natten..MEN.. han sover just nu i babysitern..så jag måste ju lyfta ur han =S hoppas bara han inte vaknar..för som jag nämnt tidigare så sover han ju bara 1 1/2- 2 1/2 timma i sträck nu..och de blir ju ingen sömn precis..så gissa om man är trött =) hehe..men men de är värt all trötthet i världen för denna underbara lilla prins..

imorgon så kommer sabbe och siv hit på morgonkvisten mellan 09-10 och dricker kaffe..enda villkoret var att jag hade ätit frukost först =D HAHA som sagt så är jag en av dom personerna som måste ha mat vid bestämda tider annars rubbas mitt humör KRAFTIGT hehe..och detta råkade stackars syster ut för ..för ett tag sen..så därför var de ett villkor eller krav.. =P men de kan ja ta..annars skrämmer jag väl slag på faster Siv..hehe..och de vill jag ju inte...

ska även duka och göra i ordning i lokalen imorgon hade jatänkt och ta med mig lite saker ner så de finns på plats redan så är de inte så himla mycket som ska med på söndag..

nej nu ska ja bära in sonen och sen lägga mig..

god natt allesammans!

ner till källaren..

ja..dit måste ja om jag ska kunna plantera om blommorna här hemma..men jag orkar inte gå ner sen så tycker ja verkligen inte om källare..usch..efter de traumat som hände för några år sen då jag städade trappor i karlstad..för sodexho..
så var städgrejerna i ett förråd nere i källaren och dum som jag var när jag skulle plocka ur de ja skulle ha så kollade jag upp i tacket och va sitter inte där om inte mega stora gula spindlar!!! med smala avlånga kroppar och jätte långa ben..nej usch va äckligt de va..
så här var de:  
inte alla men de var säkert 5 st däruppe och den jag fick syn på först va så här:               
<-----------------------<----------------->------------------------>
           ben                       kropp                   ben

så efter jag hade upptäckt dom så slängde jag igen dörren och stor tjöt..och då menar ja de..och ag skaka hela jag i händerna..ringer min mamma (ohh vilket stöd, lika spindelrädd hon) och säger att de sitter dessa jävlar i taket och säger att hon får komma och hjälpa mig och få ut städgrejerna..HAHA..men av någon anledning så kunde hon inte komma..minns inte om hon var ute eller hur de va..
så där stod ja tårarna spruta rakt ut..men när jag hade fått kontroll över dom så samlade ja mod och öppna förråds dörren ryckte åt mig mopppåsen med mopparna i..och då slog mej..men va i helvete tänk om dom ligger där i också?
kaste denna mopppåse i källar gång i hopp om att spindlarna skulle krypa ur...men ur kom ingen.. fanns inga i.. som tur va.. sen så stod moppstativet längst in i skrubben..jaha tänkte ja de är kört..så de tog en kvart extra för att få ut de..och då hade jag inte vågat röra påsen än..hehe..men tillslut så välte jag påsen uppochner och plocka dom jag skulle ha gick och städade dessa trappor sen så kastade jag in grejerna..bokstavligen..haha..
så där för går ja inte gärna in i en källare och absolut inte in i ett förråd..hehe..
sen när jag kom hem så satt jag och mamma på balkongen (bodde då på kvarnberget) och mina ögon dras i hop så som att man skulle vara vinögd..tror ni inte på fan att de va en spindeltråd med en liten jävel hängnas där..ja..jag skrek för kung och fosterland och de gjorde min mamma med kan ja lova..(fast hon visste ju inte va hon skrek för) HAHA så hon blev så irriterad och sa till mig: nej nu fan går du in och duschar du kommer inte kunna få lugn och ro annars..jag med skratt och gråt i halsen hoppade in i duschen och när jag kommer ut så sa jag til mamma att hon behöver ju inte bli så arg för jag vart ju rädd för spindeln efter denna trauma dag..och då säger hon: ja men du höll ju på och skrämma skiten ur mig när du skrek rätt ut!
ja jävlar va ja kan skratta åt de..

en annan gång var när vi var ute och cyklade jag och mor..vi hade varit och sola vid sundsta och skulle hem..så på cykelvägen så ser jag mamma börjar och vingla vilt framför mig..och ja tänkte va fan håller hon på med därframme..och så ser ja att hon stannar till intill kanten då har hon fått en fluga som sätte sig i halsen på henne..så hon spotta och svor..HAHA.. jag trodde ja skulle dö av skratt..först synen av allt de hastiga vinglandet och sen spottandet..HAHAH..ja herregud va rolig hon är min mamma.. =)  <3

sjuuunde nyckeln..

hahah en och 20i..skynda skynda..
japp idag ska jag hämta nyckeln till lokalen.. =) bra för då får ja se hur lokalen ser ut och kan planera lite bättre..heheblir väl att duka imorgon..men ja ska ju till åmål imorgon med..phuu..blir stressigt detta..

sen så idag så ska jag och Max till öppna förskolan =) få se va de blir då..hehe
hoppas de går bra iaf..att han är nöjd och så..men de tror ja nog för han kommer nog mestadels sova.. ;) fast man vet aldrig nelly ska med =P haha..hon är så jävla skön den ungen alltså..ojojoj..

ska in på banken idag med för vi hade betalat för mck till telia så nu ska vi få tillbaka pengar men så störande att de inte kunde sätta in de på engång utan de skickade en kuponginlösen... störande..men men pengarna får bli dom som jag har lagt på dopet hitills så de blir bra..men mamma ska ha lite stålar med.. men de fixar vi efter dopet.. =D
för min underbara mamma hjälper mig att baka osv..och planering och så..annars har jag fått gjort alls själv för anders ville ju inte ha dop från början han..hehe och inte hans grej att planera dop kanske.. ;) hehe..

nej nu ska jag ge mackan fooooood..
och kaffffffffffffeeeeee till mig


Marley & jag

vilken bra film!!!
rekommenderar jag..
man får lite minnes bilder från ludde när man ser filmen.. ludde var våran tibbetanska terrier (efgans joker hete han i stamn namn) =D hehe..

nej nu blir de natten..eller ja Max vaknar väl snart och ska ha mat antar ja ..hehe..

(här har han somnat på min mage =) hehe godingen)

taco

mmm de va så gott..helena bjöd på taco..*mumma* det har jag inte käkat på skiiit länge..för anders är inte så förtjust i det så de blir lixom aldrig att man gör iordning de nästan..visst han kan käka de men ingen höjdare anser han..hehe..så sist ja käkade de var när jag var gravid i mitten av grav och då smakade de inge vidare tyckte ja..men de berodde nog bara på att jag var gravid..

HAHAH stackars helena när hon åkte med mig..hehe..hon såg ut som en uggla i baksätet =P men men jag erkänner jag är inte så haj på detta med kopplingen och bromsen än..haha och bromsen tar ju direkt man petar på den som mamma sa..hehe..mamma förstår va jag menar med bromsen iaf..hahah..

hon och ja var ute och gled en söndags förmiddag i stan och så hade vi parkerat  vid tågstations parkering och så skulle vi därifrån och mamma säger att jag står i fel fil..jag fick panik och sa till mamma att hålla i sig så jag slängde i backen och skulle backa..fick kärring stopp och ser att en bil är på väg emot oss..startar bilen igen och ställde mig..bättre.. sen ba jag mamma hålla koll åt ett håll så skulle ja ha koll åt andra hållet..sen så kom vi iväg och skulle parkera hos henne och då tyckte hon att jag bromsa så hårt..hahah..meeen s¨å fick mamma provköra polon vilket nästan restulterade i att airbagen utlöstes ; ) hon bromsa och där satt vi som flugor i rutan..nämen va den tog då säger mamma..och så tittar vi på varandra och skrattar..alltid något knäppt som händer när hon och ja ska hitta på nått..men kul har vi..ojoj..

jooo och så kan ja glömma och bya växel ibland..hehe..mellan 2a och 1a.. =) eller va säger du helena?? ahahah

nej nu ska jag se om lill prinsen somnat..

då har man

sett hur Helena bor då.. =)
de har du gjort bra gumman..
mycket fint..
synd att vi glömde shampot och balsamet bara..ville ju testa på en gång om de funka ..hehe..så glöm nu inte de på söndag ..hehe
usch ja börjar bli nervös..

Sabine ringde förut och berättade att våran faster hade gått bort  =´(     
det som är så synd är att vi har tyvärr inte den kontakten med den sidan av släkten som ja hade velat..och säkert våran pappa hade velat också..visst vi träffar dom när vi är till graven i Åmål och tänder ljus för pappa så åker vi upp till faster Gunvor och då var de alltid faster Majvor som kom ..för att hon ville passa på och träffa oss .. 
känns ju lite konstigt..jag tänkte ju bjuda panter tanterna på¨dopet men kände att nej..vi har inte den kontakten..fast jag bjöd faster Siv ifrån stockholm så hon kommer =) ska bli väldigt kul.. 

     R.I.P 
 ♥Majvor ♥

nej nu ska jag åka ner till ica och hämta ut ett paket från go boken till Max sen så ska jag posta ett brev..
skriver mer efter de..ska skynda mig innan Max vaknar..

då väntar jag

på att Max ska vakna då..
så vi kan hitta på någonting..
och i skrivande stund så har jag kaffekoppen brevid mig =)

tittade igenom Max kläder förut och oj va han växer alltså..han har 62 nu men han kan ha en del 68 =) hehe..ska lägga undan alla de minsta kläderna som jag har haft till honom..favvosarna..kan va kul och ha dom undanlagda..ska lägga ner de "viktigaste i brudkistan så länge..sen så ska jag köpa en låda/kartong att lägga hans kläder i  =)

RÄTTSTAVNINGSGUIDER!!

japp de har jag i min blogg.. =) inte illa de..
hade nämlig roat folk med att stavat fel..skrev runkat..när de skulle stå rynkat..hahah..
jaja nog om de..

kanske inte skulle sitta och skriva än när jag inte fått kaffet i mig..
men jag tar en chansning på de ändå..

Max håller oss vakna om nätterna här med..inge kul alls..han vaknar varje/varannan timme och skriker och tror han kan äta..men då får han ju jätte ont i magen om han skulle få äta hur ofta han ville..
men de är inte länge han är vaken och skriker utan han lixom... testing testing..
som marielle skrev på msn nyss..tur att man inte har tvillingar iaf..för hur orkar dom med??
fast man måste ju orka med de är ju bara så..

funderar på och ta en runda till karlstad idag.. =)
kanske till mor?
arbetskamrat?
bergvik..

nu blir de kaffe och titta till Mackan

skrattar

så jag har fått huvudvärk..
pratade med mamma i telefon och berättade om mitt beryktade april skämt som jag har dragit för alla..utom just mamma som skämtet var näst först menat för..för var de min lätt lurade älsta syster som gick på de och ringer med gråten i halsen..(sandra) *skrattar*sen ringde min andra syster men kom på att de var 1 april i samma sekund som jag svarade..hehe april april..Anders tyckte absolut inte de var något roligt skämt..och då sa ja men om du inte gick på de så spelar de väl ingen roll..hehe..men han fann ett annat skämt mycket roligare..och han tyckte  ja skulle skämta om att jag hade fått hiv istället..och ja kan lova att jag och mamma började och asgarva åt han för han tyckte de va sååå himla kul..ja gud så dumt..

på tal om gud..så var prälle här och gick igenom lite grann inför dopet..men allt hängde  jag inte med men ja snappa upp en del ändå.. =P hehe..
sen  har vi i våran släkt haft uppläsning av dopkort och presenter på våra dop men så blir de inte på mitt..för på vårat så kommer de bli så att vi öppnar paket i lugn och ro själva under tiden som ni andra fikar och sen får ni gå och titta på presenterna själva och läsa..så är de tänkt iaf..sen får vi se hur de blir..
tycker inte om att få alla blickar på oss..hehe
annars så får vi väl sitta under en filt och skrika ut vems paket vi öppnar..HAHA

testade dopklänningen på max i dag och så fin han vart =)

mörn mörn!!

då sitter ja och väntar på morgon kaffet då..=P så jag blir som folk igen..
Max har kommit på att skrika varannan timme på natten kan ju va nått kanske?
så de är så kul..bara lägga fram maten ..
och som jag skrev i inlägget innan att han bits när han ska äta han har även börjat göra så med napparna =) hehe..runkar på näsan och så biter han..hahah..så söt.. ; )

inte har jag fått iväg barnvagnen än heller..men nu gnisslar den ju inte iaf..tack vara malin =) fick ta lite olja av henne..av marielle skulle ja få smör..hahah..hade funkat de med en stund men då är olja bättre..jag smörjde ju min hamster j*vla hjul med rapsolja eller nått sånt.. lätta kanske ^^
vet inte om ja ska skita i och skicka iväg vagnen..sånt jävla krångel ju..bättre att lägga till en ny vagn på min vill ha/ska ha lista..eller va säger ni?
tråkigaste med den listan är att den minskar sällan men ökar ofta..
här är den:
dammsugare
linser
diskmaskin
trädgårdsmöbler
barnvagn
katt
kläder
ander vill ju ha en flakmoppe så de får stå med de också..

kommer inte på nått mer just precis nu..

nej nu ska jag plocka lite inför min date med prällen..hehe..
så ska jag träna på att inte svära idag nu när han kommer.. hehe..
lycka till !! =)