Lördag 28/2Enligt datumet idag så är Max 2 månader men räknar jag veckor så blir han 9 v. imorgon.. =)
hmm..så vad blir de då?


jaha nu ska vi nog gå ut och gå tror ja..Anders ropade och fråga iaf..så de kan jag väl hänga med på..
så kanske skriver mer sen..

adjö..

/Simone

Torsdag 26/2
Va sägs om gossens nya pjuks då??
HAHA
super söta?
-aa jag vet =)
var och visade upp dom för mormor idag med..tror hon blev lite såld på dom ;)

Idag har jag varit på röntgen med..haha..
kommer in till tanten som skulle ta bilderna och så ber hon mig ta av mig alla smycken,halsband och 6st örhängen varav 4 st jobbiga ringar..och piercingen i tungan och den var inte den lättaste..fick inte loss den..såg hur tanten blev mer och mer frustrerad att jag inte blev klar någongång så hon frågade om jag ville ha gummihandskar att prova med..hahah..och jag tackade snällt ja =) sen fick vi tejpa upp min inbakade fläta mitt på huvudet och så..klara för bild.. (trodde vi ja) haha hon tog en sen kommer hon tillbaka sur och säger att jag har fortfarande nått på mig och då hade jag glömt bort 2 hårnålar i huvudet..så vi fick börja om.. ;P men blev klar till slut iaf..

nej nu blir de god natt!!

/Simone

Onsdag 25/2

Jaha detta blir nog grejer de innan jag kommer igång ordentligt..
men ge mig bara lite tid så..

Då ska man till säffle i morgon då, på röntgen, hoppas de inte tar sån tid bara..jobbigt att sitta där och vänta särskillt om Max inte tillåter ;)
men som tur är så är ju pappa Anders med och underhåller honom =)

Som vanligt vid denna tiden så sitter jag och väntar på att unga mödrar ska börja  och till de blir de en tallrik med flingor och yogurt *mumma de*

Måste fortsätta med att ta mig ut minst en gång om dagen med..känner att jag mår bättre av de och får inte lika ont i huvudet på kvällen..som sagt så har jag haft problem med de under några veckor men efter jag har varit ute en stund på dagen så har de gått bättre på kvällen =)

Nej nu ska ja ta min son som är mindre lycklig just för stunden..
skriver mer sen kanske..


uppd.
Kom på att idag har jag och Anders varit förlovade i en månad redan..haha.. <3
ja guu så tiden går..
och max är 8 veckor redan..ojojoj...han har blivit så stor fast han är så liten och go =) sitter och tittar på han nu..han ser så fundersam ut så..undra vad som rör sig inne i deras huvud när de är så små..
skulle behöva handla några nya bodys till han..vita och blåa så vi kan matcha med de andra kläderna lite gran..som är i stl 62..sen skulle vi behöva kortärmade bodys också..
 8v+2d
 vikt :5538g
 längd:59cmskulle se på förlossnings avsnitt men har ingen ro i kroppen till de :/ och jag som tycker de är intressant annars..
men visst..inte konstigt när de varit så mck just nu..speciellt med utgifter!!!!!
Först bilen som vi har lagt ut ca: 9000 kr på och inte klara ÄN..den ska ha 4st nya sommardäck med!! ca 1200kr/st
sen ska jag till tandläkaren ca 700 kr .. minus ev. rabatt och så var jag hos läkaren som gick på 150 kr sen imorgon röntgen 250 kr om 3 veckor till sjukgymnast för bedömning 100 kr och på allt detta så vågade kaffebryggaren gå sönder (kan ha kvar garantin, om den inte gått ut redan)..men.. MEN!!! så kom de in ett litet ljus..jag ringde ett samtal och vips, så får jag in 1500kr på kontot inom en vecka för sjukhusbesöken och för sveda och värk för olyckan!! kändes väldigt välkommet!!!

Har tänkt och planerat mycket med dopet också SJÄLV!
nej inte riktigt, mamma har faktiskt varit med och stöttat mig i mina planer och ska hjälpa mig att baka :D
Anders ska jag fråga längre fram om han ska komma på dopet..han har inte bestämmt sig än..så då har inte han varit med och planerat med andra ord..fick hjälp med en sak..va de skulle stå på servetterna lite grann..hehe..fast visst bättre jag planerar..för då får jag som jag vill..=)

nej nu är de godnatt!


/Simone

Välkommen till min blogg!