Extra

Idag fick jag ett extra pass :)
Passar bra de när man vabbat 2 dagar + va ledig måndag.. Sen ledig i helgen.. Och jag som är väldigt rastlös av mig :)

Jobbade ju igår 14.30- 21.15
Hade ju räknat kassan heeeeelt galet så ringer min chef.. Och pratar med henne och gjorde henne orolig haha.. Seeeen efter 4 ggn ja räkna så fatta jag va jag gjort för fel Hhahah.!! Så ringer min chef igen.. Så vi fick oss ett gott skratt iaf ;) hihi hon blir nog inte förvånad med min virrighet!! Hehe


Grattis till Sanna som fyller 16 år idag :D
Tänk och få vara de igen??!!! Vad kul de skulle va!
Men nu är de nu ju ;D

Sen massa <3 an till min älskling idag <3 och alla andra dagar med förståss, men extra just nu :)

Adjö adjö ;P


Vet inte varför?!?!!

De blir 70 älva samma bilder när ja lägger upp ett inlägg!!!! Men ni får stå ut tills vi får tillbaka internet så kan ja ta bort då ;)


Oki?!?!?


Ledning

Igår före lunchtid sluta tv/internet att funka :S Jepp då har dom grävt sönder en ledning!!!!! Gaahh abstinens ju! Rastlös svar ja!!

Plus att jag är hemma med Tea som har haft hög temp, inte feber men hög temp så vi inte velat lämna henne på fegis iaf .. Max fick åka till dagis han iaf , Ja så kan ja va.. Fast ja är hemma med ena.. Men de blir allt tråkigt när vi inte kan se på tv, knappt kan vara ute .. För de blåser så mck .. Inte kul för Tea när hon är halv bra..

Skulle varit i väg till Helena med barn men så vart de inte.. Varför vet ja inte .. Men skulle väl ses på lördag någon gång.. Får väl se om de blir eller ej..

Frågade Marielle om de skulle va hemma men de skulle på lucia firande tror ja ..typiskt! :)

Aja så kan de va ;)


 

 

 


Lussefirande

Då har de varit lucia för Max och sen blir de för Tea på hennes dagis..

I söndas var de dags igen..
Då hade hon feber igen lillskrutta :( meeen som tur va så slapp hon kramperna iaf!!! Men jag fick ställa klockan på varannan timme.. Så siste ggn hennes feber var som högst var kl03 och då 38,5 så igår på dagen låg hon på ca 37,5 men ganska hängig men ändå ville vara med och leka..

Så idag fick vi vara hemma hon och jag, förutom firandet då..

Kul, förut så frös sig bilden på Tvn, och nu får vi inte igång skiten meeeen va älskling inte vet är att de går inte att se på tv alls förens vi fått nytt modem, som antingen kmr i morgon eller dagen efter de.. Och då kaaanske de funkar..annars så får vi ringa en tekniker.. Så ska han komma och kolla och greja.. Så jaag hoppas de funkar med nytt!!!


Nej nu ska jag plocka upp ris efter min dotter :P


Namnnappen

beställde namnnappar igår till Tea som hon ska ha liggandes på dagis..för Anders hade vart tvungen att kasta nån napp där som va trasig och äcklig och tydligen inte Teas..och nu såg ja att de va 15 % på beställningar..gaaahhh...va störande va inte de dÅ? visst hade inte blitt många kr..men de hade blitt typ fraktfritt ju ;) jäjä... handla lite idag innan ja börjar jobba och efter Teas samtal.. gött för de behövs.. nu kom Tea och ville gosa..så hejssvejs..

idag då..

idag är de idag.. ungefääär så mck har ja att skriva om,, nej men har jobbat 6.15-17.30 nu hemma och laddar för morgondagens samtal ..kvartsamtal för Tea.. kul :D höra om min lilla sessa <3 och på fredag är de om Max :) ska bli väldigt spännande och höra om min vilde <3 nej men adjö alla.. inge social ..

fyyy fan!!

jag som har varit så nöjd med dagen och allt som vi hann med idag på jobbe..:) tidningar som skulle upp (inga som skulle plockas bort iaf,för de va gjort i går som tur va) tobak fylla drickeskylen och rensa bland drickorna på lagret , fylla varor, kasta sopor..ja allt och lite till.. kul har de varit iaf..full fart på alla i personalen..så de ska va :)då de är som roligast att jobba :) men när ja kom hem så sa Anders att Tea hade 38,8 i feber :( fan asså..oro igen då! nattvak..stackars skrutta!! varit in och tempa 2 ggr efter hon fått alvedon så nu ligger den på 37,8 iaf.. men som sagt inte hur hög feber som är grejen utan att den stiger fööör snabbt.. hoppas de går vägen iaf <3 mammas lilla <3 imorgon är de utvecklingssamtal för Max egentligen..men de blir de nog inget nu om hon har feber inte..så får fixa en annan tid helt enkelt.. spinning på kvällen för min del :) härligt! och beeehövligt!! lördag ut med Anders som sagt...mat och show.. söndag ..kalas för Issa :) en bra helg med mck att göra känns de som.. jäjä.. ha de gott alla :)