som en brustablett

marielle..tänk dig en treo..HAHA..fast med ännu värre smak och inte speciellt nyttigt och hälsosamt..ja ni undrar kanske va jag menar med detta?
joo marielle är en knäpp person just nu..hon skickar att jag ska läsa hennes blogg..och där står hennes besatthet om diskmedel osv..som hon promt måste lukta på hela tiden..och nu har hon fått för sig att det kanske skulle vara "gott" att smaka på maskindiskmedelstabletten!! HAHAH mmm säkert gott.. men då skrev ja till henne att hon kunde ju smaka och sedan berätta för mg om de va gott..men då drar hon den snabba och hastiga slutsatsen att hon kommer behöva magpumpas och hennes bebis i magen dör och hon dör och sen hela världen..oj..riktigt så kanske hon inte skrev men..nästan iaf..iaf med magpumpas och bebisen dör..aaa som sagt kvinnan är höggravid..men vafan de kan inte vara särskillt nyttigt att äta betong och dylikt som de andra "knäppa" personerna äter när de är gravida..själv hade jag nog mer dille på plopp och salt..och en sak till..ketchup..HAHAH.. och helst skulle vi äta mammas korv i ugn..med just precis ketchup och grädde lök och MASSA salt och peppar..och efterrätt till de plopp =)


3 favoriter i repris =)

Kommentarer
Postat av: Marielle

Haha, ett helt inlägg tillägnat mig. Du skulle bara veta hur jobbigt de där suget är! Det är helt sanslöst! Så jäkla sjukt ju! snyft

2009-03-31 @ 13:14:03
URL: http://mellanmell.blogg.se/
Postat av: motti

Jamen slicka på en tablett då mariell så ska du se att suget går över,,ha ha ha ,,,ni är ju för knäppa,,,

2009-03-31 @ 18:52:45
Postat av: Malin

skrattar

2009-03-31 @ 20:58:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback